پاچانگا
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,919 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,919 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاچانگا
تهیه پاچانگا ترکیهای که از آن گاهی با عنوان بورک نیز یاد میشود، با برش نازکی از خمیر یوفکا و موادی (فیلینگ) که پرکننده آن است صورت پذیرفته که علاوه بر اینکه سریع حاضر میشود، طعمی فوقالعاده دلچسب و دلپذیر نیز دارد. میزان کالری این پیشغذا باتوجهبه نوع پنیر، گوشت یا فرآوردههای گوشتی و همچنین شیوه طبخ آن که میتواند در تابه سرخ شده یا در فر قرار گیرد، متفاوت است. ناگفته نماند معمولا این پیشغذای جمعوجور و جذاب، با سالاد و سبزیجات میل میشود.
مواد مورد نیاز برای پاچانگا
2 عدد
100 برش (باریک)
200 گرم
2 عدد
3 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی پاچانگا
1
بیکن، فلفل، گوجه فرنگی و پنیر را در یک کاسه مخلوط کنید
2
خمیر را به 8 قطعه مثلثی برش دهید
3
کمی از مخلوط را روی قسمتی از خمیر پخش کنید، لبه ها را تا کنید و رول کنید.
4
نوک آن را با آب خیس کنید و روی خمیر بچسبانید،
5
مقدار زیادی روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید
6
هر بار 2 یا 3 عدد پاچانگا اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.نوش جان
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاچانگا