کوکی جو دوسر و سیب
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,131 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,131 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوکی جو دوسر و سیب
کوکی جودوسر و سیب یکی از آن خوشمزه هایی است از آن دل نمی کنید! با آموزش ساده و خوشمزه این شیرینی در این مطلب با ما همراه ما باشید.
سیب یکی از آن میوههایی است که در تمامی طول سال وجود دارد و انواع آن در دسترس ماست.
بخصوص در کشور ما که بهترین سیبها رشد میکنند. این کلوچه نیز با وجود این میوه خوشمزه طعم عالی خواهد داشت. برای این کوکی می توانید از انواع سیب استفاده کنید. البته پیشنهاد ما این است که از سیب کمی شیرین استفاده شود.
جو دوسر نیز یکی از آن غلات پر فیبر و پر خاصیت است.
شما میدانید که جو دوسر با جوی معمولی تفاوت بسیاری دارد.
جو دو سر هم از لحاظ ظاهر گیاه و از لحاظ بافت جوی مورد استفاده در غذا با جوی معمولی متفاوت است.
جو دوسر بسیار لطیف و سبک است برای همین هم در بسیاری از کلوچهها نقش مهمی دارد.
دارچین عضو مهم دیگر این کلوچه است. این ماده گرم و معطر یک رقیق کننده خون عالی است.
در عین حال دارچین یک مسکن درد و تقویت کننده روحیه است. خواص دارچین آنقدر فراوان است که مصرف آن به همه توصیه میشود. در ادامه با این دستور بهشتی همراه ما باشید.