صفحه اصلی دستور غذا توپک خرما و بادام زمینی

توپک خرما و بادام زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,531 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,531 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

نحوه پخت توپک خرما و بادام زمینی

توپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید این میان وعده مقوی را برای بچه ها و خانواده تهیه کنید و از خوردن این توپک ها در کنار یک لیوان چای لذت ببرید. اگر دوست دارید یک میان وعده ساده ولی مقوی و انرژی زا تهیه کنید حتما این توپک ها را برای بچه های خود تهیه کنید زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک ها خیلی راحت تهیه می شوند و شما می توانید مواد را با غذاساز نیز میکس کنید

مواد مورد نیاز برای توپک خرما و بادام زمینی

20 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی توپک خرما و بادام زمینی

1
ابتدا دانه های خرما را در بیاورید و له کنید.
2
سپس کره بادام زمینی و پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
3
مخلوط را به شکل توپ های کوچک در بیاورید.
4
شکلات را در یک کاسه به صورت بن ماری ذوب کنید.
5
سپس توپ ها را در کاسه شکلات بغلتانید.
6
توپک ها را 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
7
ودر آخر ، از خوردن این توپک های خوشمزه لذت ببرید

توضیحات

می توانید برای تزیین این دسر خوشمزه از گردو خرد شده ،پسته خلال شده و پودر نارگیل نیز استفاده کنید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
توپک خرما بادام زمینی کره بادام زمینی