کوکی شکلاتی کتو
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,333 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,333 کالری
14 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوکی شکلاتی کتو
کوکی یکی از شیرینی های خوش طعم و خوشمزه می باشد که اغلب افراد آن را می پسندند و از خوردن آن لذت می برند. پس انتخاب یک کوکی مناسب از اولویت های رسیدن به یه لذت خوراکی می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکی رژیمی شکلاتی کتوژنیک را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز برای کوکی شکلاتی کتو
150 گرم
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
3 قاشق غذاخوری
2 عدد
1 قاشق دسر (5 گرم)
140 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کوکی شکلاتی کتو
1
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2
آرد بادام، پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را در ظرفی اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و کنار بگذارید.
3
در یک کاسه ، کره و پودر قند را با استفاده از همزن بزنید تا رنگش روشن و پفی شود.
4
تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
5
مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس شکلات چیپسی را اضافه کنید.
6
توپ هایی اندازه گردو جدا کرده و روی سینی آماده شده قرار دهید. به خاطر داشته باشید که این کوکی ها کمی پخش می شوند، بنابراین آنها را با فاصله از یکدیگر روی ورقه های پخت بگذارید.
7
روی هر شیرینی را کمی صاف کنید و مقداری نمک دریا بپاشید.
8
به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. کوکی ها بسیار نرم خواهند بود اما با سرد شدن کمی سفت می شوند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوکی شکلاتی کتو
کوکی شکلاتی
کوکی