بیسکویت خامه ای
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,250 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,250 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بیسکویت خامه ای
بیسکویت میان وعده پرطرفداری است که از مواد غذایی ساده ای مانند آرد، شکر،تخم مرغ و... تهیه می شود. این خوراکی قدیمی در سراسر دنیا که در میان رده های سنی مختلف محبوب است، در انواع مختلفی مانند بیسکویت کرم دار، بیسکویت های سبوس دار، بیسکویت های شکلاتی و... موجود می باشند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه بیسکویت خامه ای را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای بیسکویت خامه ای
4 عدد(کوچک)
2 بسته
4 قاشق سوپ خوری
2 قاشف غذاخوری
150 گرم
مراحل آماده سازی بیسکویت خامه ای
1
ابتدا کاکائو و شکر را به خامه زده شده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. خامه کاکائویی را در کیسه ای با نازل ستاره ای بریزید.
2
سه بیسکویت را خامه کاکائویی بمالید و روی هم قرار دهید.
3
روی بیسکویت را کمی فشار دهید تا به هم بچسبند و روی آن را به صورت دایره ای خامه بمالید.
4
توت فرنگی ها را بشویید و آن را در وسط خامه قرار دهید
5
بیسکویت خامه ای که آماده کردید را روی سینی بچینید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بیسکویت خامه ای
بیسکویت