موکا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,925 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,925 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه موکا
قهوه بهعنوان یک نوشیدنی محبوب و پراستفاده به روشهای مختلفی و با ترکیب در مواد افزودنی متنوعی قابل تهیه است. موکا یکی از نوشیدنیهای محبوب خانواده قهوه است که در این مطلب به روش تهیه آن خواهیم پرداخت.
مواد مورد نیاز برای موکا
200 گرم
1 قاشف غذاخوری
3 عدد (متوسط)
50 گرم
5 قاشف غذاخوری
12 قاشق دسر (5 گرم)
12 عدد
8 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی موکا
1
شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. یک کاسه بزرگتر را با آب پر کنید و کاسه شکلات را در آن قرار دهید.
2
با هم زدن روی حرارت کم (روش بن ماری) ذوب کنید. قهوه فوری و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
3
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را با پودر قند بزنید تا کرم شود و به مخلوط شکلاتی اضافه کنید.
4
سفیده ها را با کمی نمک بزنید و به شکلات اضافه کنید. این مخلوط را حداقل 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
5
شیرینی پفکی را در کاسه های سرو بریزید سپس سس شکلاتی خنک شده را روی آن ها بریزید. وقتی خنک شد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
موکا