دسر سلطان
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,392 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,392 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر سلطان
دسر سلطان از دسر های محبوب در کشور ترکیه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سلطان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای دسر سلطان
500 گرم
4 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
8 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی دسر سلطان
1
خرماها را در قابلمه ای بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند. 5-6 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و بگذارید خنک شود.
2
فندق، بادام و نیمی از شکر را در هاون له کنید. دانه های خرما را جدا کرده و با مخلوط فندقی که آماده کرده اید پر کنید و در بشقاب سرو قرار دهید.
3
باقیمانده شکر و آبلیمو را به آبی که خرماها را در آن پخته اید اضافه کنید. روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود.
4
بعد از مدتی جوشاندن، شربت را روی خرماها بریزید.
5
وقتی خنک شد با سرشیر تازه تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر سلطان