کیک پیازی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,375 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,375 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک پیازی

کیک پیازی یک غذای خوشمزه و متفاوت است که با پیاز کاراملی، پنیر و سیب زمینی تهیه می‌شود. این کیک طعمی شیرین و شور دارد و می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو شود. کیک پیازی را می‌توان به صورت گرم یا سرد میل کرد و در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها یک انتخاب عالی است. تهیه این کیک نیاز به کمی حوصله دارد، اما نتیجه‌ی آن بسیار لذت‌بخش خواهد بود. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک پیازی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کیک پیازی

4 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کیک پیازی

1
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید. پیازها را پوست بگیرید و به صورت حلقه های نازک برش دهید.
2
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. پیاز، نمک و فلفل چیلی را اضافه کرده و تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند از روی حرارت بردارید.
3
سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند سپس پوست ها را جدا کرده و با چنگال له کنید تا به شکل پوره درآیند. تخم مرغ، پنیر و نیمی از پیازهای تفت داده شده را به پوره اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
پیازهای باقیمانده را بین 4 قالب کوچک چرب شده تقسیم کنید.
5
مخلوط پوره سیب زمینی را روی آن اضافه کنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.
6
بعد از اینکه کمی پف کرد و طلایی شد از فر خارج کنید. با برعکس کردن در بشقاب سرو از قالب خارج کنید. با برگ های جعفری تزیین کنید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک پیازی کیک پیاز