روغن پنبه
کالری روغن پنبه چقدر است؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. گیاه پنبه ای گیاهی بوته ای است که از خانواده گل خطمی است که شامل هالی هاک، بامیه و هیبیسکوس می باشد. گیاه پنبه بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قاره آمریکا است، اما اکنون در بسیاری از کشورهای دیگر نیز کشت می شود.
کالری روغن پنبه در 100 میلی لیتر 882 کالری میباشد.
فواید روغن پنبه چیست؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. در محصولات مختلفی از جمله لوازم آرایشی، روان کننده ها و سوخت های زیستی استفاده می شود. روغن پنبه سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است که برای پوست و مو مفید است. این روغن همچنین می تواند به عنوان روان کننده یا افزودنی سوخت استفاده شود.
چگونه از روغن پنبه در غذاهای خود استفاده کنم؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. معمولاً در آشپزی به ویژه در غذاهای سرخ شده استفاده می شود. روغن پنبه نقطه دود بالایی دارد و بنابراین برای سرخ کردن ایده آل است. همچنین در پخت، سس سالاد و سس استفاده می شود.
روغن پنبه
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری روغن پنبه چقدر است؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. گیاه پنبه ای گیاهی بوته ای است که از خانواده گل خطمی است که شامل هالی هاک، بامیه و هیبیسکوس می باشد. گیاه پنبه بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قاره آمریکا است، اما اکنون در بسیاری از کشورهای دیگر نیز کشت می شود.
کالری روغن پنبه در 100 میلی لیتر 882 کالری میباشد.
فواید روغن پنبه چیست؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. در محصولات مختلفی از جمله لوازم آرایشی، روان کننده ها و سوخت های زیستی استفاده می شود. روغن پنبه سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است که برای پوست و مو مفید است. این روغن همچنین می تواند به عنوان روان کننده یا افزودنی سوخت استفاده شود.
چگونه از روغن پنبه در غذاهای خود استفاده کنم؟
روغن پنبه یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه پنبه استخراج می شود. معمولاً در آشپزی به ویژه در غذاهای سرخ شده استفاده می شود. روغن پنبه نقطه دود بالایی دارد و بنابراین برای سرخ کردن ایده آل است. همچنین در پخت، سس سالاد و سس استفاده می شود.