غذاهای که میتونی با پنیر ذوب شده درست کنی
پنیر ذوب شده
کالری پنیر ذوب شده چقدر است؟
به طور کلی آنهایی که دوره پروراندن را طی می کنند جزء پنیرهای طبیعی یا ذوب نشده دسته بندی می گردند. از این پنیرهای ذوبی به خصوص پنیر چدار و انواع آن می توان فرایندهای مختلفی با نام پنیر ذوب شده یا پاستوریزه تهیه نمود.برای این کار پنیر طبیعی را خرد کرده و با مقداری آب، مواد تعلیق و تثبیت کننده و احتمالا مضافات دیگر از قبیل شیر خشک ، خامه، کره ، پنیر پخته شده ، ، رنگ، انواع سبزیجات و غیره در دیگ های پخت ذوب کرده و مخلوط می نمایند.عمل حرارت دادن بهتر است تحت خط انجام گیرد تا از بعضی واکنش های مضر شیمیایی جلوگیری گردد.مواد تثبیت یا تعلیق کننده که از نوع نمکهای سیترات سدیم ، منوفسفات و پلی فسفات سدیم هستند با تغییر و تنظیم پی اچ محیط، پروتئین غیر حلال پاراکازئین را حل کرده و چربی را مجددأ تعلیق مینمایند.به طور کلی مخلوط نرم و همگنی به دست می آید که در حالت داغ در انواع بسته ها از جنس آلومینیم ، پلاستیک و کاغذی بسته بندی می گردد تا مجددا سفت شده و بافت مخصوص به خود را بگیرد.مواد تثبیت کننده ممکن است به صورت مخلوط و سری با نام های تجارتی مختلفی معرفی شوند
کالری 100 گرم پنیر ذوب شده 328 کالری است
پنیر ذوب شده
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پنیر ذوب شده چقدر است؟
به طور کلی آنهایی که دوره پروراندن را طی می کنند جزء پنیرهای طبیعی یا ذوب نشده دسته بندی می گردند. از این پنیرهای ذوبی به خصوص پنیر چدار و انواع آن می توان فرایندهای مختلفی با نام پنیر ذوب شده یا پاستوریزه تهیه نمود.برای این کار پنیر طبیعی را خرد کرده و با مقداری آب، مواد تعلیق و تثبیت کننده و احتمالا مضافات دیگر از قبیل شیر خشک ، خامه، کره ، پنیر پخته شده ، ، رنگ، انواع سبزیجات و غیره در دیگ های پخت ذوب کرده و مخلوط می نمایند.عمل حرارت دادن بهتر است تحت خط انجام گیرد تا از بعضی واکنش های مضر شیمیایی جلوگیری گردد.مواد تثبیت یا تعلیق کننده که از نوع نمکهای سیترات سدیم ، منوفسفات و پلی فسفات سدیم هستند با تغییر و تنظیم پی اچ محیط، پروتئین غیر حلال پاراکازئین را حل کرده و چربی را مجددأ تعلیق مینمایند.به طور کلی مخلوط نرم و همگنی به دست می آید که در حالت داغ در انواع بسته ها از جنس آلومینیم ، پلاستیک و کاغذی بسته بندی می گردد تا مجددا سفت شده و بافت مخصوص به خود را بگیرد.مواد تثبیت کننده ممکن است به صورت مخلوط و سری با نام های تجارتی مختلفی معرفی شوند
کالری 100 گرم پنیر ذوب شده 328 کالری است