صفحه اصلی مواد غذایی پنیر ماسکارپونه تمشک

پنیر ماسکارپونه تمشک

کالری پنیر ماسکارپونه تمشک چقدر است؟

پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
(260 gr)
450 کالری

کالری پنیر ماسکارپونه تمشک چقدر است؟

ماسکارپونه نوعی پنیر پر‌چرب با دو یا سه لایه خامه است که در فرهنگ غذایی ایتالیا کاربردهای فراوانی دارد. این پنیر ماده ضروری برای دسر تیرامیسو، قهوه ایتالیایی و انواع دسرهای شکلاتی است. ماسکارپونه طعم شیرین و بافت ابریشمی دارد که با درصد چربی اشباع بالای خود طعم خوشی به غذا اضافه می‌کند. پنیر ماسکارپونه کاله بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامین‌های محلول در چربی است

کالری 100 گرم پنیر ماسکارپونه تمشک 312.42 کالری است

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه تمشک

برای تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم یا بخار آب کتری که در حال ریز جوش زدن است قرار می دهیم و خامه صبحانه را درون قابلمه می ریزیم.حالا خامه را بنماری می کنیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه گاهی خامه را مخلوط می کنیم، سپس با استفاده از دماسنج اجازه می دهیم دمای خامه به ۹۰ درجه سانتی گراد برسد و در نبود دماسنج به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم.در این مرحله پس از گذشت ۱۵ دقیقه وقتی خامه داغ شد، سرکه سفید را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه بریده بریده شود. در ادامه خامه را از روی حرارت بر می داریم، سپس یک قوطی مناسب انتخاب می کنیم.حالا یک پارچه نخی تمیز روی قوطی قرار می دهیم و با فشار دست کمی پارچه را به درون قوطی هدایت می کنیم. در ادامه یک کش پول دور قوطی قرار می دهیم تا هنگام ریختن پنیرماسکارپونه پارچه را بگیرد.در این مرحله پنیرماسکارپونه را درون پارچه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم پنیرماسکارپونه به طور کامل خنک شود. در ادامه درب قوطی را می بندیم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.در این مرحله توجه داشته باشید آب باقی مانده پنیرماسکارپونه درون قوطی را می توانید برای دسر هایی که پنیر دارند استفاده کرد. توجه داشته باشید که پنیرماسکارپونه خانگی را به مدت ۳ روز می توان درون یخچال نگهداری کرد.نکته دیگر اینکه برای نگهداری پنیر ماسکارپونه در فریزر مقداری شکر درون خامه می ریزیم تا بافت پنیر در فریزر بر اثر سرما متلاشی نشود. در آخر پس از گذشت ۲۴ ساعت این پنیر خوشمزه را از یخچال خارج کرده و استفاده می کنیم. نوش جان

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پنیر ماسکارپونه تمشک پنیر ماسکار
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر فتا کم چرب
پنیر فتا کم چرب
ماست (چکیده کم چرب)
ماست (چکیده کم چرب)
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری پنیر ماسکارپونه تمشک چقدر است؟

ماسکارپونه نوعی پنیر پر‌چرب با دو یا سه لایه خامه است که در فرهنگ غذایی ایتالیا کاربردهای فراوانی دارد. این پنیر ماده ضروری برای دسر تیرامیسو، قهوه ایتالیایی و انواع دسرهای شکلاتی است. ماسکارپونه طعم شیرین و بافت ابریشمی دارد که با درصد چربی اشباع بالای خود طعم خوشی به غذا اضافه می‌کند. پنیر ماسکارپونه کاله بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامین‌های محلول در چربی است

کالری 100 گرم پنیر ماسکارپونه تمشک 312.42 کالری است

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه تمشک

برای تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم یا بخار آب کتری که در حال ریز جوش زدن است قرار می دهیم و خامه صبحانه را درون قابلمه می ریزیم.حالا خامه را بنماری می کنیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه گاهی خامه را مخلوط می کنیم، سپس با استفاده از دماسنج اجازه می دهیم دمای خامه به ۹۰ درجه سانتی گراد برسد و در نبود دماسنج به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم.در این مرحله پس از گذشت ۱۵ دقیقه وقتی خامه داغ شد، سرکه سفید را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه بریده بریده شود. در ادامه خامه را از روی حرارت بر می داریم، سپس یک قوطی مناسب انتخاب می کنیم.حالا یک پارچه نخی تمیز روی قوطی قرار می دهیم و با فشار دست کمی پارچه را به درون قوطی هدایت می کنیم. در ادامه یک کش پول دور قوطی قرار می دهیم تا هنگام ریختن پنیرماسکارپونه پارچه را بگیرد.در این مرحله پنیرماسکارپونه را درون پارچه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم پنیرماسکارپونه به طور کامل خنک شود. در ادامه درب قوطی را می بندیم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.در این مرحله توجه داشته باشید آب باقی مانده پنیرماسکارپونه درون قوطی را می توانید برای دسر هایی که پنیر دارند استفاده کرد. توجه داشته باشید که پنیرماسکارپونه خانگی را به مدت ۳ روز می توان درون یخچال نگهداری کرد.نکته دیگر اینکه برای نگهداری پنیر ماسکارپونه در فریزر مقداری شکر درون خامه می ریزیم تا بافت پنیر در فریزر بر اثر سرما متلاشی نشود. در آخر پس از گذشت ۲۴ ساعت این پنیر خوشمزه را از یخچال خارج کرده و استفاده می کنیم. نوش جان

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پنیر ماسکارپونه تمشک پنیر ماسکار
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر فتا کم چرب
پنیر فتا کم چرب
ماست (چکیده کم چرب)
ماست (چکیده کم چرب)