پنیر کپک زده ( پرچرب)
کالری پنیر کپک زده ( پرچرب) چقدر است؟
پنیر کپک زده پر چرب نوعی پنیر است که عمداً با کپک درست می شود تا طعمی متمایز به آن بدهد.
کالریپنیر کپک زده ( پرچرب) در 100 گرم 457 کالری است.
فواید پنیر کپک زده پر چرب چیست؟
پنیر کپک زده پر چرب نوعی پنیر است که از شیر پرچرب تهیه می شود. شیر اجازه می دهد تا تخمیر شود و سپس پنیر از آن درست می شود. این نوع پنیر فواید زیادی دارد. پروتئین بالایی دارد و کالری کمی دارد. همچنین حاوی پروبیوتیک هایی است که برای سلامت روده مفید است.
چگونه می توان از پنیر کپک زده پر چرب در غذاها استفاده کرد؟
اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که با پنیر کپک زده کامل مواجه شدید، در ترکیب آن در آشپزی خود تردید نکنید! این پنیر منحصر به فرد می تواند طعم جالبی را به بسیاری از غذاهای مختلف اضافه کند. سعی کنید از آن در یک املت یا کیش خوش طعم استفاده کنید، یا حتی روی مقداری سبزیجات تازه آب کنید. همچنین در ساندویچ های پنیر کبابی یا ذوب شده در سس ماکارونی خامه ای خوشمزه است. با این وجود، پنیر کپک زده پر چرب مطمئناً مقداری زینگ اضافی به وعده غذایی شما اضافه می کند!
پنیر کپک زده ( پرچرب)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پنیر کپک زده ( پرچرب) چقدر است؟
پنیر کپک زده پر چرب نوعی پنیر است که عمداً با کپک درست می شود تا طعمی متمایز به آن بدهد.
کالریپنیر کپک زده ( پرچرب) در 100 گرم 457 کالری است.
فواید پنیر کپک زده پر چرب چیست؟
پنیر کپک زده پر چرب نوعی پنیر است که از شیر پرچرب تهیه می شود. شیر اجازه می دهد تا تخمیر شود و سپس پنیر از آن درست می شود. این نوع پنیر فواید زیادی دارد. پروتئین بالایی دارد و کالری کمی دارد. همچنین حاوی پروبیوتیک هایی است که برای سلامت روده مفید است.
چگونه می توان از پنیر کپک زده پر چرب در غذاها استفاده کرد؟
اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که با پنیر کپک زده کامل مواجه شدید، در ترکیب آن در آشپزی خود تردید نکنید! این پنیر منحصر به فرد می تواند طعم جالبی را به بسیاری از غذاهای مختلف اضافه کند. سعی کنید از آن در یک املت یا کیش خوش طعم استفاده کنید، یا حتی روی مقداری سبزیجات تازه آب کنید. همچنین در ساندویچ های پنیر کبابی یا ذوب شده در سس ماکارونی خامه ای خوشمزه است. با این وجود، پنیر کپک زده پر چرب مطمئناً مقداری زینگ اضافی به وعده غذایی شما اضافه می کند!