پنیر میهالیچ
![پنیر میهالیچ پنیر میهالیچ](https://kalory.ir/uploads/img/1658646818-1680.jpg)
کالری پنیر میهالیچ چقدر است؟
پنیر میهالیچ نوعی پنیر آبی است که در شهر میهالیچ واقع در منطقه جنوبی کرواسی به وجود آمده است. از شیر گاو و مایه پنیر درست می شود و طعم بسیار تند و تند دارد.
کالری پنیر میهالیچ در 100 گرم 384 کالری میباشد.
فواید پنیر میهالیچ چیست؟
پنیر میهالیچ نوعی پنیر سفت است که در آمریکا تهیه می شود. نام آن از Mihaly Csizmazsy، یک تولید کننده پنیر آمریکایی گرفته شده است که این پنیر را در اوایل دهه 1900 تولید کرد.
پنیر میهالیچ طعمی تند، تند و بافت خامه ای دارد. اغلب به عنوان پنیر سفره یا برای رنده کردن سالاد یا به عنوان رویه پیتزا استفاده می شود.
برخی از فواید پنیر میهالیچ شامل سطح بالای کلسیم و کلسترول آن است که آن را برای افرادی که به دنبال بهبود رژیم غذایی خود هستند انتخاب خوبی می کند. علاوه بر این، پنیر میهالیچ چربی و کالری کمی دارد، بنابراین می توان بدون نگرانی در مورد افزایش وزن یا نگرانی های سلامتی از آن لذت برد.
چگونه از پنیر میهالیچ در غذاهایم استفاده کنم؟
پنیر میهالیچ یک پنیر سفت است که می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. می توانید آن را در گراتین، به عنوان رویه پیتزا یا سالاد یا به عنوان بخشی از ظرف پاستا استفاده کنید. برخی افراد حتی آن را به بلغور جو دوسر صبحگاهی خود اضافه می کنند.
در اینجا چند نکته برای استفاده از پنیر میهالیچ آورده شده است:
-گراتین: فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف فر 8*8 اینچی را چرب کنید و پنیر میهالیچ را روی آن بمالید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب دار شود بپزید.
رویه پیتزا: روی خمیر پیتزا را قبل از باز کردن پنیر میهالیچ بمالید. با مواد مورد علاقه خود مانند پپرونی، قارچ یا پیاز بپاشید. در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پوسته ترد شده و پنیر آب شود بپزید.
-به عنوان چاشنی سالاد: پنیر میهالیچ را به سبزی سالاد خود اضافه کنید قبل از اینکه آنها را با سس مورد علاقه خود بپوشانید. به سالاد شما طعم لذیذ و غنی می دهد.
-در غذاهای پاستا: پنیر میهالیچ را به غذای ماکارونی مورد علاقه خود اضافه کنید
پنیر میهالیچ
![پنیر میهالیچ پنیر میهالیچ](https://kalory.ir/uploads/img/1658646818-1680.jpg)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پنیر میهالیچ چقدر است؟
پنیر میهالیچ نوعی پنیر آبی است که در شهر میهالیچ واقع در منطقه جنوبی کرواسی به وجود آمده است. از شیر گاو و مایه پنیر درست می شود و طعم بسیار تند و تند دارد.
کالری پنیر میهالیچ در 100 گرم 384 کالری میباشد.
فواید پنیر میهالیچ چیست؟
پنیر میهالیچ نوعی پنیر سفت است که در آمریکا تهیه می شود. نام آن از Mihaly Csizmazsy، یک تولید کننده پنیر آمریکایی گرفته شده است که این پنیر را در اوایل دهه 1900 تولید کرد.
پنیر میهالیچ طعمی تند، تند و بافت خامه ای دارد. اغلب به عنوان پنیر سفره یا برای رنده کردن سالاد یا به عنوان رویه پیتزا استفاده می شود.
برخی از فواید پنیر میهالیچ شامل سطح بالای کلسیم و کلسترول آن است که آن را برای افرادی که به دنبال بهبود رژیم غذایی خود هستند انتخاب خوبی می کند. علاوه بر این، پنیر میهالیچ چربی و کالری کمی دارد، بنابراین می توان بدون نگرانی در مورد افزایش وزن یا نگرانی های سلامتی از آن لذت برد.
چگونه از پنیر میهالیچ در غذاهایم استفاده کنم؟
پنیر میهالیچ یک پنیر سفت است که می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. می توانید آن را در گراتین، به عنوان رویه پیتزا یا سالاد یا به عنوان بخشی از ظرف پاستا استفاده کنید. برخی افراد حتی آن را به بلغور جو دوسر صبحگاهی خود اضافه می کنند.
در اینجا چند نکته برای استفاده از پنیر میهالیچ آورده شده است:
-گراتین: فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف فر 8*8 اینچی را چرب کنید و پنیر میهالیچ را روی آن بمالید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب دار شود بپزید.
رویه پیتزا: روی خمیر پیتزا را قبل از باز کردن پنیر میهالیچ بمالید. با مواد مورد علاقه خود مانند پپرونی، قارچ یا پیاز بپاشید. در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پوسته ترد شده و پنیر آب شود بپزید.
-به عنوان چاشنی سالاد: پنیر میهالیچ را به سبزی سالاد خود اضافه کنید قبل از اینکه آنها را با سس مورد علاقه خود بپوشانید. به سالاد شما طعم لذیذ و غنی می دهد.
-در غذاهای پاستا: پنیر میهالیچ را به غذای ماکارونی مورد علاقه خود اضافه کنید