خامه هم زده
کالری خامه هم زده چقدر است؟
یک تعریف می گوید که خامه هم زده نوعی خامه است که به غلظت رسیده است. تعریف دیگری خامه فرم گرفته را اینگونه توصیف می کند: «دسر یا نوشیدنی تهیه شده از خامه هم زده شده، شکر و گاهی طعم دهنده ها که معمولاً سرد سرو می شود».
کالری خامه هم زده در 100 گرم 358 کالری میباشد.
فواید خامه همزده چیست؟
خامه همزده یکی از محبوب ترین طعم ها در بستنی است، که بافت سبک و کرکی دارد و می تواند برای رویه کردن دسرها یا برای افزودن غنا و طعم به نوشیدنی ها استفاده شود. در اینجا پنج دلیل وجود دارد که چرا باید بیشتر از خامه همزده استفاده کنید:
1. خامه فرم گرفته همه کاره است. میتوانید از آن برای اضافه کردن دسرهای مورد علاقهتان مانند براونی یا کیک استفاده کنید، یا میتوانید آن را به نوشیدنیها اضافه کنید تا طراوت بیشتری به آنها بدهید.
2. خامه فرم گرفته خوشمزه و مغذی است. سرشار از چربی و پروتئین است که آن را به گزینه ای عالی برای میان وعده ها و جایگزین های وعده های غذایی تبدیل می کند.
3. خامه فرم گرفته فواید سلامتی دارد. یک مطالعه نشان داد که خامه فرم گرفته ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند زیرا سطح بالایی از چربی ها و پروتئین های خوب دارد.
4. خامه فرم گرفته به راحتی درست می شود. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری خامه غلیظ و یک همزن برقی است.
5. خامه فرم گرفته یک طعم دسر کلاسیک است. حتی افرادی که طرفدار زیاد بستنی نیستند، معمولا از یک کاسه خامه فرم گرفته روی آن لذت می برند.
چگونه از خامه فرم گرفته در غذاهایم استفاده کنم؟
خامه فرم گرفته که به آن "cream fraiche" نیز می گویند، یک خامه فرم گرفته سبک و مطبوع است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. برای دسرهایی مانند تیرامیسو یا کیک پنیر عالی است، اما می تواند به عنوان رویه روی پنکیک، وافل، بستنی یا سالاد میوه نیز استفاده شود. در اینجا 5 روش برای استفاده از خامه فرم گرفته است:
1. به عنوان رویه روی تیرامیسو یا چیزکیک: فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. چیزکیک یا تیرامیسو را در ظرف مناسب فر قرار دهید و روی آن را با خامه فرم گرفته بریزید. حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که چیزکیک یا تیرامیسو بپزد.
2. به عنوان فیلینگ برای پنکیک، وافل یا بستنی: مقداری خامه را با همزن بزنید تا قله های سفت شود و سپس دستور پنکیک مورد علاقه خود، دستور وافل یا دستور بستنی را با آن پر کنید.
3. به عنوان رویه سالاد میوه: مقداری میوه خرد شده، خامه فرم گرفته و شکر را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. خنک یا در دمای اتاق میل فرمائید.
4. به عنوان دیپ توت فرنگی: توت فرنگی ها را به قطعات کوچک به اندازه لقمه برش دهید و در یک کاسه قرار دهید. روی آن را با خامه فرم گرفته و سرد سرو کنید.
خامه هم زده
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری خامه هم زده چقدر است؟
یک تعریف می گوید که خامه هم زده نوعی خامه است که به غلظت رسیده است. تعریف دیگری خامه فرم گرفته را اینگونه توصیف می کند: «دسر یا نوشیدنی تهیه شده از خامه هم زده شده، شکر و گاهی طعم دهنده ها که معمولاً سرد سرو می شود».
کالری خامه هم زده در 100 گرم 358 کالری میباشد.
فواید خامه همزده چیست؟
خامه همزده یکی از محبوب ترین طعم ها در بستنی است، که بافت سبک و کرکی دارد و می تواند برای رویه کردن دسرها یا برای افزودن غنا و طعم به نوشیدنی ها استفاده شود. در اینجا پنج دلیل وجود دارد که چرا باید بیشتر از خامه همزده استفاده کنید:
1. خامه فرم گرفته همه کاره است. میتوانید از آن برای اضافه کردن دسرهای مورد علاقهتان مانند براونی یا کیک استفاده کنید، یا میتوانید آن را به نوشیدنیها اضافه کنید تا طراوت بیشتری به آنها بدهید.
2. خامه فرم گرفته خوشمزه و مغذی است. سرشار از چربی و پروتئین است که آن را به گزینه ای عالی برای میان وعده ها و جایگزین های وعده های غذایی تبدیل می کند.
3. خامه فرم گرفته فواید سلامتی دارد. یک مطالعه نشان داد که خامه فرم گرفته ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند زیرا سطح بالایی از چربی ها و پروتئین های خوب دارد.
4. خامه فرم گرفته به راحتی درست می شود. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری خامه غلیظ و یک همزن برقی است.
5. خامه فرم گرفته یک طعم دسر کلاسیک است. حتی افرادی که طرفدار زیاد بستنی نیستند، معمولا از یک کاسه خامه فرم گرفته روی آن لذت می برند.
چگونه از خامه فرم گرفته در غذاهایم استفاده کنم؟
خامه فرم گرفته که به آن "cream fraiche" نیز می گویند، یک خامه فرم گرفته سبک و مطبوع است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. برای دسرهایی مانند تیرامیسو یا کیک پنیر عالی است، اما می تواند به عنوان رویه روی پنکیک، وافل، بستنی یا سالاد میوه نیز استفاده شود. در اینجا 5 روش برای استفاده از خامه فرم گرفته است:
1. به عنوان رویه روی تیرامیسو یا چیزکیک: فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. چیزکیک یا تیرامیسو را در ظرف مناسب فر قرار دهید و روی آن را با خامه فرم گرفته بریزید. حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که چیزکیک یا تیرامیسو بپزد.
2. به عنوان فیلینگ برای پنکیک، وافل یا بستنی: مقداری خامه را با همزن بزنید تا قله های سفت شود و سپس دستور پنکیک مورد علاقه خود، دستور وافل یا دستور بستنی را با آن پر کنید.
3. به عنوان رویه سالاد میوه: مقداری میوه خرد شده، خامه فرم گرفته و شکر را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. خنک یا در دمای اتاق میل فرمائید.
4. به عنوان دیپ توت فرنگی: توت فرنگی ها را به قطعات کوچک به اندازه لقمه برش دهید و در یک کاسه قرار دهید. روی آن را با خامه فرم گرفته و سرد سرو کنید.