نخود خشک (پخته)
کالری نخود خشک (پخته) چقدر است؟
نخود نوعی حبوبات است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای و هندی استفاده می شود. آنها را می توان به صورت خام، پخته یا برشته مصرف کرد و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامین ها هستند. نخود یک ماده همه کاره است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در این پست وبلاگ، برخی از کاربردهای متعدد نخود و همچنین نکات و ترفندهایی برای پخت و پز با آن را بررسی خواهیم کرد.
کالری نخود در 100 گرم 164 کالری میباشد.
فواید نخود چیست؟
نخود فواید زیادی دارد. نخود منبع خوبی از پروتئین و فیبر است. آنها همچنین چربی و کالری کمی دارند. نخود حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی ضروری است.
چگونه از نخود در غذاها استفاده کنیم؟
نخود یک ماده همه کاره است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از نخود در آشپزی وجود دارد:
-آنها را برای دریافت پروتئین و فیبر اضافی به سوپ ها و خورش ها اضافه کنید.
-آنها را در حمص یا دیپ دیگر پوره کنید.
-از آنها به عنوان جایگزینی برای گوشت در غذاهایی مانند تاکو یا بوریتو استفاده کنید.
-آنها را به شکل توپ فلافل یا برگر سبزیجات بپزید.
-آنها را در سالاد یا کاسه غلات بریزید.
-آنها را به عنوان یک میان وعده ترد کباب کنید.
نخود خشک (پخته)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری نخود خشک (پخته) چقدر است؟
نخود نوعی حبوبات است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای و هندی استفاده می شود. آنها را می توان به صورت خام، پخته یا برشته مصرف کرد و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامین ها هستند. نخود یک ماده همه کاره است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در این پست وبلاگ، برخی از کاربردهای متعدد نخود و همچنین نکات و ترفندهایی برای پخت و پز با آن را بررسی خواهیم کرد.
کالری نخود در 100 گرم 164 کالری میباشد.
فواید نخود چیست؟
نخود فواید زیادی دارد. نخود منبع خوبی از پروتئین و فیبر است. آنها همچنین چربی و کالری کمی دارند. نخود حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی ضروری است.
چگونه از نخود در غذاها استفاده کنیم؟
نخود یک ماده همه کاره است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از نخود در آشپزی وجود دارد:
-آنها را برای دریافت پروتئین و فیبر اضافی به سوپ ها و خورش ها اضافه کنید.
-آنها را در حمص یا دیپ دیگر پوره کنید.
-از آنها به عنوان جایگزینی برای گوشت در غذاهایی مانند تاکو یا بوریتو استفاده کنید.
-آنها را به شکل توپ فلافل یا برگر سبزیجات بپزید.
-آنها را در سالاد یا کاسه غلات بریزید.
-آنها را به عنوان یک میان وعده ترد کباب کنید.