پلو با گوشت
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,009 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,009 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پلو با گوشت
این برنج از انواع برنج های قاطی است که با گوشت تکه ای گاو و برنج و نخود، تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود گوشت پخته و نخود، طعم فوق العاده ای دارد. این غذا مجلسی و شیک است و در مهمانی های خاص می تواند مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این پلو خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای پلو با گوشت
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی پلو با گوشت
1
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید.
2
برنج شسته و آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.
3
آب ، گوشت آب پز و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید
4
درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن نصف شود.
5
نخود را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
6
وفنی آب آن کاملا گرفته شد، از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و قبل از سرو ۱۵ دقیقه استراحت دهید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پلو با گوشت
گوشت
پلو