غذاهای که میتونی با جوانه سویا درست کنی
جوانه سویا
کالری جوانه سویا چقدر است؟
جوانه سویا نوعی جوانه خوراکی است که در بسیاری از غذاهای آسیایی رایج است. آنها به طور سنتی در سیب زمینی سرخ کرده، سوپ و سالاد استفاده می شوند.
کالری جوانه سویا در 100 گرم 122 کالری میباشد.
فواید جوانه سویا چیست؟
جوانه سویا فواید زیادی دارد. آنها منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. جوانه های سویا نیز کالری و چربی کمی دارند. علاوه بر این، آنها منبع خوبی از فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
مزیت اصلی جوانه سویا بالا بودن پروتئین آن است. یک فنجان جوانه سویا حاوی حدود 15 گرم پروتئین است. این باعث می شود که آنها یک غذای عالی برای گیاهخواران و وگان هایی باشند که می خواهند پروتئین مصرفی خود را افزایش دهند. جوانه سویا همچنین منبع خوبی از اسیدهای آمینه ضروری است که برای ساخت ماهیچه ها و بافت های بدن ضروری است.
جوانه سویا علاوه بر اینکه منبع خوبی از پروتئین است، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی نیز می باشد. آنها حاوی سطوح بالایی از ویتامین های A، C و K هستند. جوانه سویا همچنین منبع خوبی از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است.
یکی دیگر از فواید جوانه سویا، کالری و چربی کم آن است. یک فنجان جوانه سویا تنها حاوی 31 کالری و 1 گرم چربی است. این باعث می شود آنها یک غذای ایده آل برای افرادی که در تلاش برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم هستند، باشد. علاوه بر این، جوانه های سویا منبع خوبی از فیبر هستند.
چگونه از جوانه سویا در غذاها استفاده کنیم؟
جوانه سویا یک ماده رایج در بسیاری از غذاهای آسیایی است و می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از جوانه سویا در آشپزی وجود دارد:
-آنها را در سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده بریزید تا بافتی ترد داشته باشند
-از آنها به عنوان چاشنی سوپ یا غذاهای رشته فرنگی استفاده کنید
-برای طعم و مزه بیشتر آنها را به بسته بندی یا ساندویچ اضافه کنید
توفوی جوانه زده خود را با مرین کردن توفو در سس سویا و آب و سپس اضافه کردن جوانه سویا درست کنید.
-یا، به سادگی از آنها به عنوان یک میان وعده سالم لذت ببرید!
جوانه سویا
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری جوانه سویا چقدر است؟
جوانه سویا نوعی جوانه خوراکی است که در بسیاری از غذاهای آسیایی رایج است. آنها به طور سنتی در سیب زمینی سرخ کرده، سوپ و سالاد استفاده می شوند.
کالری جوانه سویا در 100 گرم 122 کالری میباشد.
فواید جوانه سویا چیست؟
جوانه سویا فواید زیادی دارد. آنها منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. جوانه های سویا نیز کالری و چربی کمی دارند. علاوه بر این، آنها منبع خوبی از فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
مزیت اصلی جوانه سویا بالا بودن پروتئین آن است. یک فنجان جوانه سویا حاوی حدود 15 گرم پروتئین است. این باعث می شود که آنها یک غذای عالی برای گیاهخواران و وگان هایی باشند که می خواهند پروتئین مصرفی خود را افزایش دهند. جوانه سویا همچنین منبع خوبی از اسیدهای آمینه ضروری است که برای ساخت ماهیچه ها و بافت های بدن ضروری است.
جوانه سویا علاوه بر اینکه منبع خوبی از پروتئین است، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی نیز می باشد. آنها حاوی سطوح بالایی از ویتامین های A، C و K هستند. جوانه سویا همچنین منبع خوبی از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است.
یکی دیگر از فواید جوانه سویا، کالری و چربی کم آن است. یک فنجان جوانه سویا تنها حاوی 31 کالری و 1 گرم چربی است. این باعث می شود آنها یک غذای ایده آل برای افرادی که در تلاش برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم هستند، باشد. علاوه بر این، جوانه های سویا منبع خوبی از فیبر هستند.
چگونه از جوانه سویا در غذاها استفاده کنیم؟
جوانه سویا یک ماده رایج در بسیاری از غذاهای آسیایی است و می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از جوانه سویا در آشپزی وجود دارد:
-آنها را در سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده بریزید تا بافتی ترد داشته باشند
-از آنها به عنوان چاشنی سوپ یا غذاهای رشته فرنگی استفاده کنید
-برای طعم و مزه بیشتر آنها را به بسته بندی یا ساندویچ اضافه کنید
توفوی جوانه زده خود را با مرین کردن توفو در سس سویا و آب و سپس اضافه کردن جوانه سویا درست کنید.
-یا، به سادگی از آنها به عنوان یک میان وعده سالم لذت ببرید!