صفحه اصلی دستور غذا بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام

بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,808 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,808 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام

بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام یک غذای خوشمزه و مغذی است که می‌تواند یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی خانوادگی یا مهمانی‌ها باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام

600 گرم
1 عدد (متوسط)
1 قاشف غذاخوری
نیم مشت
7 عدد
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام

1
گوشت بوقلمون را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از سرخ شدن با روغن زیتون آن را کنار بگذارید.
2
هویج و لوبیا را خرد کرده و بجوشانید. جوانه های سویا را در قابلمه ای جداگانه بجوشانید.
3
روغن زیتون را در تابه داغ کنید، پیاز خرد شده، قارچ خرد شده، هویج، لوبیا و جوانه سویا را اضافه کنید و تفت دهید.
4
سس سویا را اضافه کنید. آب مرغ، گوشت بوقلمون تفت داده شده و سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. با بادام تفت داده شده سرو کنید.

توضیحات

 ترکیب سس سویا با بادام طعمی منحصر به فرد و خوشمزه به بوقلمون می‌بخشد.

رنگ طلایی و براق بوقلمون سرخ شده، به همراه تزئین بادام، ظاهری اشتهاآور دارد.

بوقلمون منبع خوبی از پروتئین است و بادام نیز حاوی چربی‌های سالم، فیبر و ویتامین‌ها است.

 برای طعم‌دار شدن بهتر گوشت، بوقلمون را قبل از سرخ کردن در سس سویا و ادویه‌جات مرینت کنید.

 برای جلوگیری از سوختن، بوقلمون را در حرارت ملایم سرخ کنید.

برای زیبایی بیشتر، پس از سرخ کردن، بوقلمون را با بادام پرک یا خلال بادام تزئین کنید.

این غذا را می‌توان با انواع سبزیجات پخته یا سالاد سرو کرد.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بوقلمون سرخ شده سویا بادام