بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,808 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,808 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام
بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام یک غذای خوشمزه و مغذی است که میتواند یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی یا مهمانیها باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام
مراحل آماده سازی بوقلمون سرخ شده با سویا و بادام
توضیحات
ترکیب سس سویا با بادام طعمی منحصر به فرد و خوشمزه به بوقلمون میبخشد.
رنگ طلایی و براق بوقلمون سرخ شده، به همراه تزئین بادام، ظاهری اشتهاآور دارد.
بوقلمون منبع خوبی از پروتئین است و بادام نیز حاوی چربیهای سالم، فیبر و ویتامینها است.
برای طعمدار شدن بهتر گوشت، بوقلمون را قبل از سرخ کردن در سس سویا و ادویهجات مرینت کنید.
برای جلوگیری از سوختن، بوقلمون را در حرارت ملایم سرخ کنید.
برای زیبایی بیشتر، پس از سرخ کردن، بوقلمون را با بادام پرک یا خلال بادام تزئین کنید.
این غذا را میتوان با انواع سبزیجات پخته یا سالاد سرو کرد.