غذاهای که میتونی با دانه خشخاش (پخته شده) درست کنی
دانه خشخاش (پخته شده)
کالری دانه خشخاش (پخته شده) چقدر است؟
خشخاش نام یک گونه گیاه علفی یکساله گلداری است. گیاه خشخاش از تیر تا مرداد گل میدهد. بخشهای مختلف خشخاش به ویژه شیره خشکشده کاسبرگ آن که به تریاک معروف است خاصیت آرامبخش، ضد درد و ضد اسهال دارد.از این گونه آلکالوئیدهایی استخراج میشود که مصارف دارویی و صنعتی بسیاری دارد از جمله مورفین، تبایین، کدیین، نارسیین و چند آلکالویید مهم دیگر. همچنین این گونه واریته و کولتیوارهای زیاد و گوناگونی نیز دارد. پس از رسیدن میوه که به صورت کپسول است با خراشیدن آن شیرابه سفیدرنگی بدست میآید که با خشک کردن آن (آب آن گرفته شود) مادهای قهوهای رنگ به نام تریاک حاصل میشود. از دانه های خشخاش می توان در انواع غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد. آنها را می توان قبل از پخت روی نان ها، کیک ها و سایر محصولات پخته شده پاشید یا می توان آنها را در خمیر یا خمیر مخلوط کرد. از دانههای خشخاش میتوان برای تهیه خمیری استفاده کرد که میتوان از آن به عنوان اسپری روی نان یا کراکر یا به عنوان پر کردن شیرینی استفاده کرد.از دانه های خشخاش می توان در غذاهای خوش طعمی مانند سالاد مرغ، سالاد ماکارونی یا برنج پلو نیز استفاده کرد. آنها طعم و بافت مغزی به این غذاها اضافه می کنند. برای بهترین نتیجه، دانه های خشخاش را قبل از استفاده در ظرف برشته کنید
کالری 100 گرم دانه خشخاش (پخته شده) 474 کالری است
خواص و فواید دانه خشخاش
دانه خشخاش دارای پروتئین و فیبر نسبتا بالایی است و همچنین حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این، دانه های خشخاش منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند. برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف دانه خشخاش ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند
دانه خشخاش (پخته شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری دانه خشخاش (پخته شده) چقدر است؟
خشخاش نام یک گونه گیاه علفی یکساله گلداری است. گیاه خشخاش از تیر تا مرداد گل میدهد. بخشهای مختلف خشخاش به ویژه شیره خشکشده کاسبرگ آن که به تریاک معروف است خاصیت آرامبخش، ضد درد و ضد اسهال دارد.از این گونه آلکالوئیدهایی استخراج میشود که مصارف دارویی و صنعتی بسیاری دارد از جمله مورفین، تبایین، کدیین، نارسیین و چند آلکالویید مهم دیگر. همچنین این گونه واریته و کولتیوارهای زیاد و گوناگونی نیز دارد. پس از رسیدن میوه که به صورت کپسول است با خراشیدن آن شیرابه سفیدرنگی بدست میآید که با خشک کردن آن (آب آن گرفته شود) مادهای قهوهای رنگ به نام تریاک حاصل میشود. از دانه های خشخاش می توان در انواع غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد. آنها را می توان قبل از پخت روی نان ها، کیک ها و سایر محصولات پخته شده پاشید یا می توان آنها را در خمیر یا خمیر مخلوط کرد. از دانههای خشخاش میتوان برای تهیه خمیری استفاده کرد که میتوان از آن به عنوان اسپری روی نان یا کراکر یا به عنوان پر کردن شیرینی استفاده کرد.از دانه های خشخاش می توان در غذاهای خوش طعمی مانند سالاد مرغ، سالاد ماکارونی یا برنج پلو نیز استفاده کرد. آنها طعم و بافت مغزی به این غذاها اضافه می کنند. برای بهترین نتیجه، دانه های خشخاش را قبل از استفاده در ظرف برشته کنید
کالری 100 گرم دانه خشخاش (پخته شده) 474 کالری است
خواص و فواید دانه خشخاش
دانه خشخاش دارای پروتئین و فیبر نسبتا بالایی است و همچنین حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این، دانه های خشخاش منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند. برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف دانه خشخاش ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند