صفحه اصلی دستور غذا کیک نارنگی

کیک نارنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

7,133 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

7,133 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

نحوه پخت کیک نارنگی

کیک نارنگی یکی از کیک های خوشمزه پاییزی است که بسیار خوش طعم و خوش بو می باشد، اگر تا حالا کیک نارنگی درست نکردید امروز حتما دست بکار شوید. این کیک به فوت و فن خاصی نیاز ندارد، علاوه بر این نارنگی دارای خواص زیادی از جمله جلوگیری از سرطان خون و سینه و همچنین به خاطر داشتن ویتامین آ بسیار مفید برای گوارش و همچنین مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. کیک نارنگی را می توانید با قالب مستطیل یا گرد تهیه کنید. همچنین امروز یک سس نارنگی مخصوص برای رویه کیک نیز به شما آموزش می دهیم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک نارنگی

1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 فنجان قهوه (متوسط)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
3 پرس(متوسط)
2 قاشف غذاخوری
1 فنجان قهوه (متوسط)

مراحل آماده سازی کیک نارنگی

1
زرده و سفیده تخم مرغ ها را در کاسه های جداگانه بریزید.
2
نصف شکر را در زرده و نیمی را در سفیده بریزید.
3
ابتدا سفیده را خوب هم بزنید.( وقتی ظرف را برگرداندید مواد نریزد)
4
زرده را خوب مخلوط کنید
5
روغن و شیر را به زرده اضافه کرده و هم بزنید.
6
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید.
7
سفیده تخم مرغ را با کمک کاردک اضافه کنید و مخلوط کنید
8
در قالب فنری 26 سانتیمتری بریزید.
9
در فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید.
10
وقتی کیک خنک شد روی آن را با خامه می پوشانیم.
آماده کردن خامه ی کیک
1
پنیر ماسکارپونه ،پنیر خامه ای و پودر شکر آسیاب شده را در کاسه ریخته و با همزن بزنید
2
خشخاش را اضافه کرده و با کفگیر مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
3
برای سس ،نارنگی ها را در غذاساز بریزید و سپس در قابلمه بریزید
4
2 قاشق غذاخوری نشاسته و 1.5 قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم
5
15 دقیقه میجوشانیم
6
بگذارید بماند تا خنک شود و سپس آن را روی کیک خود بریزید.
7
2-3 ساعت استراحت دهید و با نارنگی تزئین کنید. نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک کیک نارنگی نارنگی غلات