صفحه اصلی مواد غذایی بادام هندی (برشته)

بادام هندی (برشته)

کالری بادام هندی (برشته) چقدر است؟

بادام هندی (برشته)
بادام هندی (برشته)
(260 gr)
450 کالری

کالری بادام هندی (برشته) چقدر است؟

بادام هندی دانه های خوراکی درخت بادام هندی (Anacardium occidentale) است که بومی برزیل است. بادام هندی اغلب به عنوان میان وعده مصرف می شود یا در آشپزی استفاده می شود. بادام هندی منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین، فیبر و مواد معدنی است.

کالری بادام هندی (برشته) در 100 گرم 574 کالری میباشد.

فواید بادام هندی چیست؟

بادام هندی فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند:

حمایت از سلامت قلب با کاهش فشار خون و سطح کلسترول

بهبود کنترل قند خون و پیشگیری از عوارض دیابت

تقویت عملکرد سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت ها

ارتقاء سلامت مغز و جلوگیری از زوال شناختی

افزایش کیفیت پوست و مو با تامین آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری

با این حال، بادام هندی دارای نکات منفی نیز می باشد، مانند:

کالری و چربی زیاد است که در صورت مصرف بیش از حد می تواند منجر به افزایش وزن شود حاوی اگزالات است که می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد ایجاد واکنش های آلرژیک در برخی از افرادی که به آجیل درختی یا پوسته آن حساس هستند بنابراین توصیه می شود که بادام هندی را در حد اعتدال مصرف کنید و در صورت داشتن حساسیت به آجیل یا مشکلات کلیوی از مصرف آن اجتناب کنید. بادام هندی را می توان به صورت خام یا بو داده، نمک زده یا بدون نمک میل کرد. آنها همچنین می توانند به کره، شیر، پنیر یا خامه برای جایگزین های گیاهی تبدیل شوند.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی بادام هندی
مربای گلابی
مربای گلابی
خمیر تخمه آفتابگردان
خمیر تخمه آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
بادام هندی (برشته)
بادام هندی (برشته)
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری بادام هندی (برشته) چقدر است؟

بادام هندی دانه های خوراکی درخت بادام هندی (Anacardium occidentale) است که بومی برزیل است. بادام هندی اغلب به عنوان میان وعده مصرف می شود یا در آشپزی استفاده می شود. بادام هندی منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین، فیبر و مواد معدنی است.

کالری بادام هندی (برشته) در 100 گرم 574 کالری میباشد.

فواید بادام هندی چیست؟

بادام هندی فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند:

حمایت از سلامت قلب با کاهش فشار خون و سطح کلسترول

بهبود کنترل قند خون و پیشگیری از عوارض دیابت

تقویت عملکرد سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت ها

ارتقاء سلامت مغز و جلوگیری از زوال شناختی

افزایش کیفیت پوست و مو با تامین آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری

با این حال، بادام هندی دارای نکات منفی نیز می باشد، مانند:

کالری و چربی زیاد است که در صورت مصرف بیش از حد می تواند منجر به افزایش وزن شود حاوی اگزالات است که می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد ایجاد واکنش های آلرژیک در برخی از افرادی که به آجیل درختی یا پوسته آن حساس هستند بنابراین توصیه می شود که بادام هندی را در حد اعتدال مصرف کنید و در صورت داشتن حساسیت به آجیل یا مشکلات کلیوی از مصرف آن اجتناب کنید. بادام هندی را می توان به صورت خام یا بو داده، نمک زده یا بدون نمک میل کرد. آنها همچنین می توانند به کره، شیر، پنیر یا خامه برای جایگزین های گیاهی تبدیل شوند.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی بادام هندی
مربای گلابی
مربای گلابی
خمیر تخمه آفتابگردان
خمیر تخمه آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان