صفحه اصلی مواد غذایی نان ترد سوخاری

نان ترد سوخاری

کالری نان ترد سوخاری چقدر است؟

نان ترد سوخاری
نان ترد سوخاری
(260 gr)
450 کالری

کالری نان ترد سوخاری چقدر است؟

 نان سوخاری یکی از فرآورده‌های حاصل از گندم است و از رطوبت کمتری برخوردار است. به همین خاطر می‌توان بمدت طولانی‌تری از آن نگهداری کرد. اصلی‌ترین مواد بکار رفته در این نوع نان آرد گندم، روغن، شکر و خمیر مایه است. پخت این نان دارای یکسری فرمول خاص است و استفاده از تخم مرغ، شیر خشک، مالت، عصاره مالت، نمک، آرد سویا و یکسری افزودنی ها بدست می‌آید. نان سوخاری دارای حالت اسفنجی ست و از تردی خاصی برخوردار است. ویژگی این نوع نان بدون بو، بدون طعم است. بافتش ترد و دارای رنگی خاص است

کالری 100 گرم نان ترد سوخاری 391 کالری است

مراحل تهیه نان ترد سوخاری

 ابتدا خمیر مایه را داخل یک لیوان بریزید و مقداری آب نسبتا ولرم به آن اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید تا به خورد آب رود و کناری بگذارید تا به عمل آید و پف کند، اگر سه قاشق آرد به آن اضافه کنید بهتر به عمل می آید. در ظرفی جدا تخم مرغ، شکر، نمک، روغن مایع و آبلیموی تازه را بریزید و خوب مخلوط کنید

در این مرحله آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید. در آخر مایه خمیر به عمل آمده را به مواد و آرد اضافه و خوب مخلوط کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید. و کناری بگذارید تا خمیر به عمل آید و به اصطلاح حجیم شود

بعد از دو ساعت خمیر پف خواهد کرد و از نظر حجم دو برابر خواهد شد. خمیر را داخل سینی پهن کنید و بمدت یک ربع ورز دهید

سینی را آرد پاشی کنید و خمیرها را داخل آن قرار دهید تا حالت چسبندگی آرد برطرف شود و با اندازه‌ای مساوی برش بزنید و داخل قالب مستطیل شکل و در صورت دوست داشتن مقداری با آب پاش آب اسپری کنید و کمی کنجد روی آن قرار دهید

درجه فر را ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و تخم مرغی را که از قبل زرده و سفیده را جدا کرده اید با قلم مو از زرده تخم مرغ روی خمیرها آغشته کنید تا در داخل فر رنگ آن تغییر و مایل به قهوه‌ای شود

زمانی که نان تست آماده شد و برشته شد سینی فر را در هوای آزاد قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند. بعد از خنک شدن نان‌های برش داده شده را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با صبحانه میل کنید

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نان نان ترد نان ترد سوخاری سوخاری
نان ترد سوخاری
نان ترد سوخاری
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری نان ترد سوخاری چقدر است؟

 نان سوخاری یکی از فرآورده‌های حاصل از گندم است و از رطوبت کمتری برخوردار است. به همین خاطر می‌توان بمدت طولانی‌تری از آن نگهداری کرد. اصلی‌ترین مواد بکار رفته در این نوع نان آرد گندم، روغن، شکر و خمیر مایه است. پخت این نان دارای یکسری فرمول خاص است و استفاده از تخم مرغ، شیر خشک، مالت، عصاره مالت، نمک، آرد سویا و یکسری افزودنی ها بدست می‌آید. نان سوخاری دارای حالت اسفنجی ست و از تردی خاصی برخوردار است. ویژگی این نوع نان بدون بو، بدون طعم است. بافتش ترد و دارای رنگی خاص است

کالری 100 گرم نان ترد سوخاری 391 کالری است

مراحل تهیه نان ترد سوخاری

 ابتدا خمیر مایه را داخل یک لیوان بریزید و مقداری آب نسبتا ولرم به آن اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید تا به خورد آب رود و کناری بگذارید تا به عمل آید و پف کند، اگر سه قاشق آرد به آن اضافه کنید بهتر به عمل می آید. در ظرفی جدا تخم مرغ، شکر، نمک، روغن مایع و آبلیموی تازه را بریزید و خوب مخلوط کنید

در این مرحله آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید. در آخر مایه خمیر به عمل آمده را به مواد و آرد اضافه و خوب مخلوط کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید. و کناری بگذارید تا خمیر به عمل آید و به اصطلاح حجیم شود

بعد از دو ساعت خمیر پف خواهد کرد و از نظر حجم دو برابر خواهد شد. خمیر را داخل سینی پهن کنید و بمدت یک ربع ورز دهید

سینی را آرد پاشی کنید و خمیرها را داخل آن قرار دهید تا حالت چسبندگی آرد برطرف شود و با اندازه‌ای مساوی برش بزنید و داخل قالب مستطیل شکل و در صورت دوست داشتن مقداری با آب پاش آب اسپری کنید و کمی کنجد روی آن قرار دهید

درجه فر را ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و تخم مرغی را که از قبل زرده و سفیده را جدا کرده اید با قلم مو از زرده تخم مرغ روی خمیرها آغشته کنید تا در داخل فر رنگ آن تغییر و مایل به قهوه‌ای شود

زمانی که نان تست آماده شد و برشته شد سینی فر را در هوای آزاد قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند. بعد از خنک شدن نان‌های برش داده شده را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با صبحانه میل کنید

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نان نان ترد نان ترد سوخاری سوخاری