نان ترد سوخاری
کالری نان ترد سوخاری چقدر است؟
نان سوخاری یکی از فرآوردههای حاصل از گندم است و از رطوبت کمتری برخوردار است. به همین خاطر میتوان بمدت طولانیتری از آن نگهداری کرد. اصلیترین مواد بکار رفته در این نوع نان آرد گندم، روغن، شکر و خمیر مایه است. پخت این نان دارای یکسری فرمول خاص است و استفاده از تخم مرغ، شیر خشک، مالت، عصاره مالت، نمک، آرد سویا و یکسری افزودنی ها بدست میآید. نان سوخاری دارای حالت اسفنجی ست و از تردی خاصی برخوردار است. ویژگی این نوع نان بدون بو، بدون طعم است. بافتش ترد و دارای رنگی خاص است
کالری 100 گرم نان ترد سوخاری 391 کالری است
مراحل تهیه نان ترد سوخاری
ابتدا خمیر مایه را داخل یک لیوان بریزید و مقداری آب نسبتا ولرم به آن اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید تا به خورد آب رود و کناری بگذارید تا به عمل آید و پف کند، اگر سه قاشق آرد به آن اضافه کنید بهتر به عمل می آید. در ظرفی جدا تخم مرغ، شکر، نمک، روغن مایع و آبلیموی تازه را بریزید و خوب مخلوط کنید
در این مرحله آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید. در آخر مایه خمیر به عمل آمده را به مواد و آرد اضافه و خوب مخلوط کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید. و کناری بگذارید تا خمیر به عمل آید و به اصطلاح حجیم شود
بعد از دو ساعت خمیر پف خواهد کرد و از نظر حجم دو برابر خواهد شد. خمیر را داخل سینی پهن کنید و بمدت یک ربع ورز دهید
سینی را آرد پاشی کنید و خمیرها را داخل آن قرار دهید تا حالت چسبندگی آرد برطرف شود و با اندازهای مساوی برش بزنید و داخل قالب مستطیل شکل و در صورت دوست داشتن مقداری با آب پاش آب اسپری کنید و کمی کنجد روی آن قرار دهید
درجه فر را ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و تخم مرغی را که از قبل زرده و سفیده را جدا کرده اید با قلم مو از زرده تخم مرغ روی خمیرها آغشته کنید تا در داخل فر رنگ آن تغییر و مایل به قهوهای شود
زمانی که نان تست آماده شد و برشته شد سینی فر را در هوای آزاد قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند. بعد از خنک شدن نانهای برش داده شده را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با صبحانه میل کنید
نان ترد سوخاری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری نان ترد سوخاری چقدر است؟
نان سوخاری یکی از فرآوردههای حاصل از گندم است و از رطوبت کمتری برخوردار است. به همین خاطر میتوان بمدت طولانیتری از آن نگهداری کرد. اصلیترین مواد بکار رفته در این نوع نان آرد گندم، روغن، شکر و خمیر مایه است. پخت این نان دارای یکسری فرمول خاص است و استفاده از تخم مرغ، شیر خشک، مالت، عصاره مالت، نمک، آرد سویا و یکسری افزودنی ها بدست میآید. نان سوخاری دارای حالت اسفنجی ست و از تردی خاصی برخوردار است. ویژگی این نوع نان بدون بو، بدون طعم است. بافتش ترد و دارای رنگی خاص است
کالری 100 گرم نان ترد سوخاری 391 کالری است
مراحل تهیه نان ترد سوخاری
ابتدا خمیر مایه را داخل یک لیوان بریزید و مقداری آب نسبتا ولرم به آن اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید تا به خورد آب رود و کناری بگذارید تا به عمل آید و پف کند، اگر سه قاشق آرد به آن اضافه کنید بهتر به عمل می آید. در ظرفی جدا تخم مرغ، شکر، نمک، روغن مایع و آبلیموی تازه را بریزید و خوب مخلوط کنید
در این مرحله آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید. در آخر مایه خمیر به عمل آمده را به مواد و آرد اضافه و خوب مخلوط کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید. و کناری بگذارید تا خمیر به عمل آید و به اصطلاح حجیم شود
بعد از دو ساعت خمیر پف خواهد کرد و از نظر حجم دو برابر خواهد شد. خمیر را داخل سینی پهن کنید و بمدت یک ربع ورز دهید
سینی را آرد پاشی کنید و خمیرها را داخل آن قرار دهید تا حالت چسبندگی آرد برطرف شود و با اندازهای مساوی برش بزنید و داخل قالب مستطیل شکل و در صورت دوست داشتن مقداری با آب پاش آب اسپری کنید و کمی کنجد روی آن قرار دهید
درجه فر را ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و تخم مرغی را که از قبل زرده و سفیده را جدا کرده اید با قلم مو از زرده تخم مرغ روی خمیرها آغشته کنید تا در داخل فر رنگ آن تغییر و مایل به قهوهای شود
زمانی که نان تست آماده شد و برشته شد سینی فر را در هوای آزاد قرار دهید و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند. بعد از خنک شدن نانهای برش داده شده را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و همراه با صبحانه میل کنید