صفحه اصلی مواد غذایی کوفته مرغ

کوفته مرغ

کالری کوفته مرغ چقدر است؟

کوفته مرغ
کوفته مرغ
(260 gr)
450 کالری

کالری کوفته مرغ چقدر است؟

کوفته مرغ یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه خاورمیانه است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود.مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ عبارتند ازسبنه مرغ، پیاز، لپه ، برنج ، تخم مرغ ، سبزی معطر ، آرد ، آلو بخارا ، نمک ،فلفل سیاه، زرد چوبه،ادویه کاری ، رب گوجه فرنگی است

کالری 100 گرم کوفته مرغ 152.49 کالری است

طرز تهیه کوفته مرغ

برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه در ابتدای کار لپه را می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و پس از آن آبکش می کنیم.حالا لپه را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در ادامه زمانی که لپه کاملا پخته شد حرارت را خاموش می کنیم.حالا لپه را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه لپه را درون قابلمه می ریزیم و با گوشتکوب نیم کوب می کنیم، سپس برنج را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.در این مرحله مقدار کمی آب به برنج اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی برنج کشیده شود و برنج بپزد. در ادامه سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم.در این مرحله تکه های سینه مرغ را درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه برنج پخته شده را با گوشت کوب کمی می کوبیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پیاز را به همراه لپه، برنج و سبزی معطر خشک (جعفری و نعنا) به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.در این مرحله تخم مرغ را به همراه آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بر می داریم.حالا وسط آن یک آلو بخارا قرار می دهیم، سپس مایه کوفته را جمع می کنیم تا آلو بخارا وسط آن پنهان شود. در ادامه به همین ترتیب کوفته ها را فرم می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند.در این مرحله سس کوفته را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.حالا پیاز را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود.در این مرحله نمک را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند و پس از آن آب جوش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس جوش بیاید. حالا زمانی که سس جوش آمد، حرارت را بسیار ملایم می کنیم، سپس کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و به آرامی درون تابه قرار می دهیم. در ادامه بدون جا به جا کردن کوفته ها اجازه می دهیم با درب باز به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند.در این مرحله پس از گذشت این زمان درب تابه را نیمه باز قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کوفته ها به مدت ۱ ساعت روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم.د نهایت کوفته ها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و پس از آن مقداری از سس آن روی کوفته ها می ریزیم. در آخر کوفته ها را به همراه زرشک و گردو تزئین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان

کالری ارزش غذایی مواد غذایی کوفته مرغ کوفته مرغ
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی
حلوای ارده
حلوای ارده
پاستای راویولی
پاستای راویولی
کوفته مرغ
کوفته مرغ
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری کوفته مرغ چقدر است؟

کوفته مرغ یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه خاورمیانه است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود.مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ عبارتند ازسبنه مرغ، پیاز، لپه ، برنج ، تخم مرغ ، سبزی معطر ، آرد ، آلو بخارا ، نمک ،فلفل سیاه، زرد چوبه،ادویه کاری ، رب گوجه فرنگی است

کالری 100 گرم کوفته مرغ 152.49 کالری است

طرز تهیه کوفته مرغ

برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه در ابتدای کار لپه را می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و پس از آن آبکش می کنیم.حالا لپه را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در ادامه زمانی که لپه کاملا پخته شد حرارت را خاموش می کنیم.حالا لپه را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه لپه را درون قابلمه می ریزیم و با گوشتکوب نیم کوب می کنیم، سپس برنج را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.در این مرحله مقدار کمی آب به برنج اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی برنج کشیده شود و برنج بپزد. در ادامه سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم.در این مرحله تکه های سینه مرغ را درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه برنج پخته شده را با گوشت کوب کمی می کوبیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پیاز را به همراه لپه، برنج و سبزی معطر خشک (جعفری و نعنا) به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.در این مرحله تخم مرغ را به همراه آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مواد کوفته بر می داریم.حالا وسط آن یک آلو بخارا قرار می دهیم، سپس مایه کوفته را جمع می کنیم تا آلو بخارا وسط آن پنهان شود. در ادامه به همین ترتیب کوفته ها را فرم می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند.در این مرحله سس کوفته را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.حالا پیاز را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود.در این مرحله نمک را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند و پس از آن آب جوش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس جوش بیاید. حالا زمانی که سس جوش آمد، حرارت را بسیار ملایم می کنیم، سپس کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و به آرامی درون تابه قرار می دهیم. در ادامه بدون جا به جا کردن کوفته ها اجازه می دهیم با درب باز به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند.در این مرحله پس از گذشت این زمان درب تابه را نیمه باز قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کوفته ها به مدت ۱ ساعت روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم.د نهایت کوفته ها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و پس از آن مقداری از سس آن روی کوفته ها می ریزیم. در آخر کوفته ها را به همراه زرشک و گردو تزئین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان

کالری ارزش غذایی مواد غذایی کوفته مرغ کوفته مرغ
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی
حلوای ارده
حلوای ارده
پاستای راویولی
پاستای راویولی