ماست میوه ای(کم چرب)
کالری ماست میوه ای(کم چرب )چقدر است؟
ترکیب ماست با خوراکیهای شیرین، برای خیلیها ایدهآل است. جنوبیها ماست را با خرما میخورند و آذربایجانیها طعم ماست را همراه با شیره انگور دوست دارند. شاید همین اشتراک سلیقه باعث شده که ماست میوهای با همه غربی بودنش، از نظر ایرانیها هم یک دسر دوستداشتنی تلقی شود. اگر شما هم یکی از طرفداران ماست میوهای هستید، میتوانید آن را با ترکیب میوههای دلخواهتان در هر فصلی آماده کنید. اصلا میتوانید یک قدم دیگر هم به عقب بروید و خود ماست را هم در آشپزخانه خودتان تهیه کنید
کالری 100 گرم ماست میوه ای(کم چرب) 52.49 کالری است
طرز تهیه ماست میوه ای
ترکیب ماست با خوراکیهای شیرین، برای خیلیها ایدهآل است. جنوبیها ماست را با خرما میخورند و آذربایجانیها طعم ماست را همراه با شیره انگور دوست دارند. شاید همین اشتراک سلیقه باعث شده که ماست میوهای با همه غربی بودنش، از نظر ایرانیها هم یک دسر دوستداشتنی تلقی شود. اگر شما هم یکی از طرفداران ماست میوهای هستید، میتوانید آن را با ترکیب میوههای دلخواهتان در هر فصلی آماده کنید. اصلا میتوانید یک قدم دیگر هم به عقب بروید و خود ماست را هم در آشپزخانه خودتان تهیه کنید.اولین قدم برای تهیه ماست میوهای خانگی، تهیه یک ماست خوشمزه در خانه است. برای اینکار شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت، شیر آرام آرام خواهد جوشید. ۱۰ دقیقه دیگر هم صبر کنید تا شیر کمی بجوشد و غلیظتر شود. بعد از گذشت این زمان، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا حرارت شیر پایین بیاید.وقتی شیر از دمای جوش خارج شد، آن را در یک ظرف سفالی بدون لعاب بریزید. برای تهیه ماست میوهای خوشمزه شما به یک ظرف ماست نسبتا غلیظ نیاز دارید و ظرف سفالی با بیرون دادن آب اضافی ماست، همه چیز را برای تهیه این دسر خوشمزه فراهم میکند. حدود نیم ساعت بعد از خاموش کردن شعله، شیر به اندازه دلخواهتان سرد میشود. در این حالت باید با زدن انگشتتان در شیر، احساس گرما کنید، نه سوزش. در این حالت مایه ماست را داخل شیر بریزید و تند هم بزنید. مایه ماست باید به خوبی با شیر ترکیب شود.حالا در ظرف سفالی را ببندید و دور آن یک پتوی سفری بپیچید تا گرم بماند. بعد از حدود پنج ساعت ماست میبندد اما بهتر است بعد از آن برای ۲۴ ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید و به بافت ماست دست نزنید. یادتان باشد که باید زیر ظرف سفالی یک بشقاب قرار دهید تا آب ماست را به طبقات یخچالتان پس ندهد.وقتی که ماست خانگی شما آماده شد، میتوانید آن را با میوههای دلخواهتان ترکیب کنید. بخشی از میوهها را مطابق آنچه که در ادامه گفته شده به شکل پوره در بیاورید و بخشی از آنها را با کارد ریز کنید تا ذرات میوه زیر زبانتان احساس شود. به هر کاسه ماست میوهای، یک قاشق مرباخوری پوره میوه و یک قاشق مرباخوری میوه خرد شده و مقدار کمی شربت افرا اضافه کنید
ماست میوه ای(کم چرب)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری ماست میوه ای(کم چرب )چقدر است؟
ترکیب ماست با خوراکیهای شیرین، برای خیلیها ایدهآل است. جنوبیها ماست را با خرما میخورند و آذربایجانیها طعم ماست را همراه با شیره انگور دوست دارند. شاید همین اشتراک سلیقه باعث شده که ماست میوهای با همه غربی بودنش، از نظر ایرانیها هم یک دسر دوستداشتنی تلقی شود. اگر شما هم یکی از طرفداران ماست میوهای هستید، میتوانید آن را با ترکیب میوههای دلخواهتان در هر فصلی آماده کنید. اصلا میتوانید یک قدم دیگر هم به عقب بروید و خود ماست را هم در آشپزخانه خودتان تهیه کنید
کالری 100 گرم ماست میوه ای(کم چرب) 52.49 کالری است
طرز تهیه ماست میوه ای
ترکیب ماست با خوراکیهای شیرین، برای خیلیها ایدهآل است. جنوبیها ماست را با خرما میخورند و آذربایجانیها طعم ماست را همراه با شیره انگور دوست دارند. شاید همین اشتراک سلیقه باعث شده که ماست میوهای با همه غربی بودنش، از نظر ایرانیها هم یک دسر دوستداشتنی تلقی شود. اگر شما هم یکی از طرفداران ماست میوهای هستید، میتوانید آن را با ترکیب میوههای دلخواهتان در هر فصلی آماده کنید. اصلا میتوانید یک قدم دیگر هم به عقب بروید و خود ماست را هم در آشپزخانه خودتان تهیه کنید.اولین قدم برای تهیه ماست میوهای خانگی، تهیه یک ماست خوشمزه در خانه است. برای اینکار شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت، شیر آرام آرام خواهد جوشید. ۱۰ دقیقه دیگر هم صبر کنید تا شیر کمی بجوشد و غلیظتر شود. بعد از گذشت این زمان، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا حرارت شیر پایین بیاید.وقتی شیر از دمای جوش خارج شد، آن را در یک ظرف سفالی بدون لعاب بریزید. برای تهیه ماست میوهای خوشمزه شما به یک ظرف ماست نسبتا غلیظ نیاز دارید و ظرف سفالی با بیرون دادن آب اضافی ماست، همه چیز را برای تهیه این دسر خوشمزه فراهم میکند. حدود نیم ساعت بعد از خاموش کردن شعله، شیر به اندازه دلخواهتان سرد میشود. در این حالت باید با زدن انگشتتان در شیر، احساس گرما کنید، نه سوزش. در این حالت مایه ماست را داخل شیر بریزید و تند هم بزنید. مایه ماست باید به خوبی با شیر ترکیب شود.حالا در ظرف سفالی را ببندید و دور آن یک پتوی سفری بپیچید تا گرم بماند. بعد از حدود پنج ساعت ماست میبندد اما بهتر است بعد از آن برای ۲۴ ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید و به بافت ماست دست نزنید. یادتان باشد که باید زیر ظرف سفالی یک بشقاب قرار دهید تا آب ماست را به طبقات یخچالتان پس ندهد.وقتی که ماست خانگی شما آماده شد، میتوانید آن را با میوههای دلخواهتان ترکیب کنید. بخشی از میوهها را مطابق آنچه که در ادامه گفته شده به شکل پوره در بیاورید و بخشی از آنها را با کارد ریز کنید تا ذرات میوه زیر زبانتان احساس شود. به هر کاسه ماست میوهای، یک قاشق مرباخوری پوره میوه و یک قاشق مرباخوری میوه خرد شده و مقدار کمی شربت افرا اضافه کنید