تالیاتله
کالری تالیاتله چقدر است؟
تالیاتله یا تالیاتلی نوعی پاستای نواری شکل تخممرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلیمتر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلیمتر از آن باریکتر است
کالری 100 گرم تالیاتله 360 کالری است
طرز تهیه پاستا تالیاتله
برای تهیه سسش که اسمش راگو هست یا بلونز هم بهش میگن : باید پیاز رو نگینی خرد کنین و در تابه بریزین و بذارین یکم تفت بخوره نباید کامل سرخ بشه بعد بهش یکم زردچوبه اضافه می کنیمو حالا نوبت هویج و کرفسه. اونا هم میریزیم و مواد رو مخلوط می کنیم حالا باید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنیم خوب مخلوط کنیم بعدش سرکه رو میریزیم توی تابه و ۵ دقیقه هم می زنیم تا سرکه بخار بشه.نوبته عصاره گوشت که من از عصاره ی گوشت بره ی الیت استفاده کردم و اون رو داخل یکم آب جوش حل می کنیم و بعدش به موادمون اضافه می کنیم سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و مقداری آویشن (فقط کمی ، زیاد نریزین که طعمش قالب بشه) رو اضافه کنید در نهایت هم باید رب گوجه رو بریزیم داخل تابه و یک استکان آب گرم هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در بسته ۱ الی ۱ ساعت و نیم بپزهحالا باید آب رو بذاریم تا با نمک و روغن جوش بیاد و بعدش که جوش آمد پاستا رو اضافه کنیم. من خودم از آشیانه ای زر ماکارون استفاده کردم که عالی شد اما میشه پاستا فتوچینی هم ریخت. ترجیحا ماکارونی رشته ای و فرمی نریزین اما مورد خاصی نداره توی دستور اصلی به این شکلهبعد از ۷-۱۰ دقیقه پاستا رو آبکش کنید و وقتی آبش کامل رفت پاستا رو داخل تابه ی سس که دیگه پخته شده با حرارت کم ، بریزید و خوب مخلوط کنید تا به خورد هم برن. من قبلش یه قاشق برای تزیین از سسم برداشتمحالا توی ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه تزیین کنید. من از پارمسان استفاده کردم و یه مدل هم با جعفری. امیدوارم خوشتون بیاد و نوش جان کنین
تالیاتله
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری تالیاتله چقدر است؟
تالیاتله یا تالیاتلی نوعی پاستای نواری شکل تخممرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلیمتر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلیمتر از آن باریکتر است
کالری 100 گرم تالیاتله 360 کالری است
طرز تهیه پاستا تالیاتله
برای تهیه سسش که اسمش راگو هست یا بلونز هم بهش میگن : باید پیاز رو نگینی خرد کنین و در تابه بریزین و بذارین یکم تفت بخوره نباید کامل سرخ بشه بعد بهش یکم زردچوبه اضافه می کنیمو حالا نوبت هویج و کرفسه. اونا هم میریزیم و مواد رو مخلوط می کنیم حالا باید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنیم خوب مخلوط کنیم بعدش سرکه رو میریزیم توی تابه و ۵ دقیقه هم می زنیم تا سرکه بخار بشه.نوبته عصاره گوشت که من از عصاره ی گوشت بره ی الیت استفاده کردم و اون رو داخل یکم آب جوش حل می کنیم و بعدش به موادمون اضافه می کنیم سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و مقداری آویشن (فقط کمی ، زیاد نریزین که طعمش قالب بشه) رو اضافه کنید در نهایت هم باید رب گوجه رو بریزیم داخل تابه و یک استکان آب گرم هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در بسته ۱ الی ۱ ساعت و نیم بپزهحالا باید آب رو بذاریم تا با نمک و روغن جوش بیاد و بعدش که جوش آمد پاستا رو اضافه کنیم. من خودم از آشیانه ای زر ماکارون استفاده کردم که عالی شد اما میشه پاستا فتوچینی هم ریخت. ترجیحا ماکارونی رشته ای و فرمی نریزین اما مورد خاصی نداره توی دستور اصلی به این شکلهبعد از ۷-۱۰ دقیقه پاستا رو آبکش کنید و وقتی آبش کامل رفت پاستا رو داخل تابه ی سس که دیگه پخته شده با حرارت کم ، بریزید و خوب مخلوط کنید تا به خورد هم برن. من قبلش یه قاشق برای تزیین از سسم برداشتمحالا توی ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه تزیین کنید. من از پارمسان استفاده کردم و یه مدل هم با جعفری. امیدوارم خوشتون بیاد و نوش جان کنین