صفحه اصلی مواد غذایی تالیاتله

تالیاتله

کالری تالیاتله چقدر است؟

تالیاتله
تالیاتله
(260 gr)
450 کالری

کالری تالیاتله چقدر است؟

تالیاتله یا تالیاتلی نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است

کالری 100 گرم تالیاتله 360 کالری است

طرز تهیه پاستا تالیاتله

برای تهیه سسش که اسمش راگو هست یا بلونز هم بهش میگن : باید پیاز رو نگینی خرد کنین و در تابه بریزین و بذارین یکم تفت بخوره نباید کامل سرخ بشه بعد بهش یکم زردچوبه اضافه می کنیمو حالا نوبت هویج و کرفسه. اونا هم میریزیم و مواد رو مخلوط می کنیم حالا باید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنیم خوب مخلوط کنیم بعدش سرکه رو میریزیم توی تابه و ۵ دقیقه هم می زنیم تا سرکه بخار بشه.نوبته عصاره گوشت که من از عصاره ی گوشت بره ی الیت استفاده کردم و اون رو داخل یکم آب جوش حل می کنیم و بعدش به موادمون اضافه می کنیم سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و مقداری آویشن (فقط کمی ، زیاد نریزین که طعمش قالب بشه) رو اضافه کنید در نهایت هم باید رب گوجه رو بریزیم داخل تابه و یک استکان آب گرم هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در بسته ۱ الی ۱ ساعت و نیم بپزهحالا باید آب رو بذاریم تا با نمک و روغن جوش بیاد و بعدش که جوش آمد پاستا رو اضافه کنیم. من خودم از آشیانه‌ ای زر ماکارون استفاده کردم که عالی شد اما میشه پاستا فتوچینی هم ریخت. ترجیحا ماکارونی رشته ای و فرمی نریزین اما مورد خاصی نداره توی دستور اصلی به این شکلهبعد از ۷-۱۰ دقیقه پاستا رو آبکش کنید و وقتی آبش کامل رفت پاستا رو داخل تابه ی سس که دیگه پخته شده با حرارت کم ، بریزید و خوب مخلوط کنید تا به خورد هم برن. من قبلش یه قاشق برای تزیین از سسم برداشتمحالا توی ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه تزیین کنید. من از پارمسان استفاده کردم و یه مدل هم با جعفری. امیدوارم خوشتون بیاد و نوش جان کنین

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پاستا تالیاتله پاستا تالیاتله
تالیاتله
تالیاتله
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری تالیاتله چقدر است؟

تالیاتله یا تالیاتلی نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است

کالری 100 گرم تالیاتله 360 کالری است

طرز تهیه پاستا تالیاتله

برای تهیه سسش که اسمش راگو هست یا بلونز هم بهش میگن : باید پیاز رو نگینی خرد کنین و در تابه بریزین و بذارین یکم تفت بخوره نباید کامل سرخ بشه بعد بهش یکم زردچوبه اضافه می کنیمو حالا نوبت هویج و کرفسه. اونا هم میریزیم و مواد رو مخلوط می کنیم حالا باید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنیم خوب مخلوط کنیم بعدش سرکه رو میریزیم توی تابه و ۵ دقیقه هم می زنیم تا سرکه بخار بشه.نوبته عصاره گوشت که من از عصاره ی گوشت بره ی الیت استفاده کردم و اون رو داخل یکم آب جوش حل می کنیم و بعدش به موادمون اضافه می کنیم سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و مقداری آویشن (فقط کمی ، زیاد نریزین که طعمش قالب بشه) رو اضافه کنید در نهایت هم باید رب گوجه رو بریزیم داخل تابه و یک استکان آب گرم هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در بسته ۱ الی ۱ ساعت و نیم بپزهحالا باید آب رو بذاریم تا با نمک و روغن جوش بیاد و بعدش که جوش آمد پاستا رو اضافه کنیم. من خودم از آشیانه‌ ای زر ماکارون استفاده کردم که عالی شد اما میشه پاستا فتوچینی هم ریخت. ترجیحا ماکارونی رشته ای و فرمی نریزین اما مورد خاصی نداره توی دستور اصلی به این شکلهبعد از ۷-۱۰ دقیقه پاستا رو آبکش کنید و وقتی آبش کامل رفت پاستا رو داخل تابه ی سس که دیگه پخته شده با حرارت کم ، بریزید و خوب مخلوط کنید تا به خورد هم برن. من قبلش یه قاشق برای تزیین از سسم برداشتمحالا توی ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه تزیین کنید. من از پارمسان استفاده کردم و یه مدل هم با جعفری. امیدوارم خوشتون بیاد و نوش جان کنین

کالری ارزش غذایی مواد غذایی پاستا تالیاتله پاستا تالیاتله