صفحه اصلی مواد غذایی عدس قرمز

عدس قرمز

کالری عدس قرمز چقدر است؟

غذاهای که میتونی با عدس قرمز درست کنی

عدس قرمز
عدس قرمز
(260 gr)
450 کالری

کالری عدس قرمز چقدر است؟

عدس قرمز که در زبان هندی با نام ماسور دال و در بین ایرانیان با نام دال عدس نیز شهرت دارد، در کشور هندوستان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. این نوع عدس در تمام نقاط این کشور کشت می‌شود و به خاطر فواید فراوان‌اش برای سلامتی در تهیه‌ی غذاهای بسیار به کار می‌رود. خواص عدس قرمز یا دال عدس برای پوست‌تان بسیار زیاد است و می‌تواند از بروز مشکلاتی نظیر پیری زودرس و آکنه (جوش) پیشگیری کنید. هم‌چنین، برای روشن کردن پوست و خلاصی از شر لک‌های قهوه‌ای نیز می‌توان از عدس قرمز استفاده کرد.این ماده‌ی غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند، و به خاطر وجود مقدار زیادی فیبر برای بهبود کارکرد دستگاه گوارش نیز بسیار مفید است. مصرف عدسقرمز برای بیماران دیابتی نیز مفید است، زیرا می‌تواند نوسانات گلوکز را در خون تنظیم کند. عدس قرمز به اندازه‌ی قابل توجهی غنی از پروتئین و مواد معدنی است که می‌توانند به بهبود عملکرد دستگاه‌های مختلف بدن کمک کنند. به همین دلیل نیز، مصرف این ماده‌ی غذایی برای استخوان‌ها، دندان‌ها، و قوه‌ی بینایی بسیار مفید است.عدس قرمز به خاطر خواص ضد سرطانی‌اش خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و برای کاهش خطر ابتلا سرطان‌های روده، روده‌ی بزرگ، ریه، و سینه بسیار مفید است. به علاوه، عدس قرمز به خاطر محتویات آنتی‌اکسیدانی‌اش، برای تقویت دستگاه ایمنی بدن بسیار مفید است، و می‌تواند به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و عفونت‌ها کمک کند.عدس قرمز یکی از رایج‌ترین انواع عدس‌هایی است که در کشور هندوستان مصرف می‌شوند. عدس قرمز با نام ماسور دال نیز شناخته می‌شود، و یکی از اجزای اساسی رژیم غذایی مردم هند به شمار می‌رود. این ماده‌ی غذایی سرشار از مواد مغذی بسیاری است که مصرف آن‌ها برای سلامتی انسان فواید بسیاری به همراه دارد. عدس قرمز در طب آیورودا نیز کاربرد دارد، زیرا برای سلامتی بسیار مفید است

کالری 100 گرم عدس قرمز 322 کالری است

خواص عدس قرمز یا دال عدس

برای پوست مفید است

کاهش وزن

برای بیماران دیابتی مفید است

به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند

غنی از پروتئین و مواد معدنی

برای دستگاه گوارش مفید است

برای استخوان‌ها و دندان‌ها نیز مفید است

برای سلامت قلب مفید است

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی عدس عدس قرمز فیبر مواد مغذی لاغری پروتئین مواد معدنی دیابت
نخود سوخاری
نخود سوخاری
نخود زرد شور
نخود زرد شور
سویا (برشته شده)
سویا (برشته شده)
عدس قرمز
عدس قرمز
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری عدس قرمز چقدر است؟

عدس قرمز که در زبان هندی با نام ماسور دال و در بین ایرانیان با نام دال عدس نیز شهرت دارد، در کشور هندوستان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. این نوع عدس در تمام نقاط این کشور کشت می‌شود و به خاطر فواید فراوان‌اش برای سلامتی در تهیه‌ی غذاهای بسیار به کار می‌رود. خواص عدس قرمز یا دال عدس برای پوست‌تان بسیار زیاد است و می‌تواند از بروز مشکلاتی نظیر پیری زودرس و آکنه (جوش) پیشگیری کنید. هم‌چنین، برای روشن کردن پوست و خلاصی از شر لک‌های قهوه‌ای نیز می‌توان از عدس قرمز استفاده کرد.این ماده‌ی غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند، و به خاطر وجود مقدار زیادی فیبر برای بهبود کارکرد دستگاه گوارش نیز بسیار مفید است. مصرف عدسقرمز برای بیماران دیابتی نیز مفید است، زیرا می‌تواند نوسانات گلوکز را در خون تنظیم کند. عدس قرمز به اندازه‌ی قابل توجهی غنی از پروتئین و مواد معدنی است که می‌توانند به بهبود عملکرد دستگاه‌های مختلف بدن کمک کنند. به همین دلیل نیز، مصرف این ماده‌ی غذایی برای استخوان‌ها، دندان‌ها، و قوه‌ی بینایی بسیار مفید است.عدس قرمز به خاطر خواص ضد سرطانی‌اش خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و برای کاهش خطر ابتلا سرطان‌های روده، روده‌ی بزرگ، ریه، و سینه بسیار مفید است. به علاوه، عدس قرمز به خاطر محتویات آنتی‌اکسیدانی‌اش، برای تقویت دستگاه ایمنی بدن بسیار مفید است، و می‌تواند به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و عفونت‌ها کمک کند.عدس قرمز یکی از رایج‌ترین انواع عدس‌هایی است که در کشور هندوستان مصرف می‌شوند. عدس قرمز با نام ماسور دال نیز شناخته می‌شود، و یکی از اجزای اساسی رژیم غذایی مردم هند به شمار می‌رود. این ماده‌ی غذایی سرشار از مواد مغذی بسیاری است که مصرف آن‌ها برای سلامتی انسان فواید بسیاری به همراه دارد. عدس قرمز در طب آیورودا نیز کاربرد دارد، زیرا برای سلامتی بسیار مفید است

کالری 100 گرم عدس قرمز 322 کالری است

خواص عدس قرمز یا دال عدس

برای پوست مفید است

کاهش وزن

برای بیماران دیابتی مفید است

به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند

غنی از پروتئین و مواد معدنی

برای دستگاه گوارش مفید است

برای استخوان‌ها و دندان‌ها نیز مفید است

برای سلامت قلب مفید است

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی عدس عدس قرمز فیبر مواد مغذی لاغری پروتئین مواد معدنی دیابت
نخود سوخاری
نخود سوخاری
نخود زرد شور
نخود زرد شور
سویا (برشته شده)
سویا (برشته شده)