سوپ عدس

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

850 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

850 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ عدس

سوپ عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل در هر کدام از شهرهای کشور یک دستور خاص و منحصربفرد دارد. سوپ عدس را می توانیم به سلیقه خوود با انواع عدس های سبز، زرد و قرمز درست کنیم که سلیقه ای می باشد. این سوپ خوشمزه برای تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است و می توانیم در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان این سوپ خوشمزه را درست کنیم. البته این سوپ خوشمزه را می توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی نیز درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای سوپ عدس

1 عدد(کوچکي)
1 عدد(کوچکي)
1 عدد(کوچکي)
1 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
6 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی سوپ عدس

1
پیاز، هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و درشت خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. عدس قرمز، زیره، نمک و فلفل سیاه و آب را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید.
2
مخلوط را به آرامی بپزید تا سبزیجات بسیار نرم شوند و عدس ها تجزیه شوند.
3
مخلوط را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.
4
کره یا مارگارین را در یک تابه کوچک آب کنید و سپس آرد را اضافه کنید. مخلوط را چند ثانیه هم بزنید سپس آن را به سوپ اضافه کنید (اجازه ندهید آرد بسوزد).
5
خوب مخلوط کنید، سپس سوپ را روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بجوشانید. ادویه ها را به سلیقه خود تنظیم کنید.
6
اگر سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، کمی آب اضافه کنید. بصورت گرم و با تکه های نان خرد شده و یک تکه لیمو سرو کنید.

توضیحات

مراقب باشید هنگام مخلوط کردن آرد با کره /مارگارین نسوزد.

اگر سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، کمی آب اضافه کنید.

برای تزیین، فلفل چیلی، کروتون ساده بپاشید یا چند قطره لیمو را روی آن بچکانید.

 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ عدس سوپ