غذاهای که میتونی با زیره درست کنی
زیره

کالری زیره چقدر است؟
زیره یک ادویه منحصربهفرد است که مدتهاست در آشپزی و داروهای گیاهی استفاده میشود. گیاه زیره دارای برگهای ریز بریده شده و چتریهای حاوی گلهای سفید کوچک است. میوه یا دانه آن به رنگ قهوهای روشن تا تیره، به شکل هلالی به طول حدود ۵ میلیمتر و با پنج برجستگی طولی در پشت آن است. زیره اگرچه اغلب با دانه یا بذر اشتباه گرفته میشود، اما این غلاف کوچک و قهوهای درواقع میوهی خشک گیاه دوسالهی زیره سیاه از خانواده جعفریان است.گیاه زیره سیاه، بومیِ اروپا و آسیای غربی است و از زمانهای بسیار قدیم کشت میشد. طعم گرم، کمی تلخ و خاکی زیره شبیه به شیرین بیان، گشنیز و رازیانه است و هنگام استفادهی دارویی، میتواند بهعنوان دمنوش و یا مکمل غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.زیره حاوی پروتئین ، فیبر ، مس ، آهن ،منیزیم ، منگنز ، کلسیم ، روی است
کالری 100 گرم زیره 375 کالری است
خواص زیره سیاه
برخی از ترکیبات موجود در زیر ، خاصیت ضد التهابی قوی دارند که میتوانند مشکلات گوارشی از جمله سوزش معده، نفخ و گاز معده، مشکلات هضم غذا، از دست دادن اشتها، اسهال، تحریک بافت گوارشی و اسپاسم خفیف معده و روده و همچنین مشکلات دیگری مانند زخم و گرفتگی عضلات را بهبود بخشند.روغن زیره سیاه برای بهبود سرفه بلغم، کنترل ادرار، از بین بردن باکتریهای بدن و رفع یبوست استفاده میشود. همچنین بانوان هنگام عادت ماهانه برای تسکین دردهای قاعدگی و مادران شیرده برای افزایش جریان شیر در بدن خود از روغن زیره سیاه استفاده میکنند.در کرمهای مخصوص ماساژ برای بهبود جریان خون و همچنین در دهانشویهها از عصاره زیره سیاه استفاده میشود.در تمام غذاهای شور و شیرین مانند مانند نان، شیرینی، پنیر، خوراکهای گوشتی و خورشتها میتوان از زیره بهعنوان ادویه پختوپز استفاده کرد.در صنایع و کارخانجات از روغن زیره سیاه برای طعم دادن به داروهای خاص استفاده میشود. همچنین معمولاً بهعنوان اسانس در خمیردندان، صابون و مواد آرایشی نیز مورد استفاده قرار میگیرد
زیره

جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری زیره چقدر است؟
زیره یک ادویه منحصربهفرد است که مدتهاست در آشپزی و داروهای گیاهی استفاده میشود. گیاه زیره دارای برگهای ریز بریده شده و چتریهای حاوی گلهای سفید کوچک است. میوه یا دانه آن به رنگ قهوهای روشن تا تیره، به شکل هلالی به طول حدود ۵ میلیمتر و با پنج برجستگی طولی در پشت آن است. زیره اگرچه اغلب با دانه یا بذر اشتباه گرفته میشود، اما این غلاف کوچک و قهوهای درواقع میوهی خشک گیاه دوسالهی زیره سیاه از خانواده جعفریان است.گیاه زیره سیاه، بومیِ اروپا و آسیای غربی است و از زمانهای بسیار قدیم کشت میشد. طعم گرم، کمی تلخ و خاکی زیره شبیه به شیرین بیان، گشنیز و رازیانه است و هنگام استفادهی دارویی، میتواند بهعنوان دمنوش و یا مکمل غذایی مورد استفاده قرار بگیرد.زیره حاوی پروتئین ، فیبر ، مس ، آهن ،منیزیم ، منگنز ، کلسیم ، روی است
کالری 100 گرم زیره 375 کالری است
خواص زیره سیاه
برخی از ترکیبات موجود در زیر ، خاصیت ضد التهابی قوی دارند که میتوانند مشکلات گوارشی از جمله سوزش معده، نفخ و گاز معده، مشکلات هضم غذا، از دست دادن اشتها، اسهال، تحریک بافت گوارشی و اسپاسم خفیف معده و روده و همچنین مشکلات دیگری مانند زخم و گرفتگی عضلات را بهبود بخشند.روغن زیره سیاه برای بهبود سرفه بلغم، کنترل ادرار، از بین بردن باکتریهای بدن و رفع یبوست استفاده میشود. همچنین بانوان هنگام عادت ماهانه برای تسکین دردهای قاعدگی و مادران شیرده برای افزایش جریان شیر در بدن خود از روغن زیره سیاه استفاده میکنند.در کرمهای مخصوص ماساژ برای بهبود جریان خون و همچنین در دهانشویهها از عصاره زیره سیاه استفاده میشود.در تمام غذاهای شور و شیرین مانند مانند نان، شیرینی، پنیر، خوراکهای گوشتی و خورشتها میتوان از زیره بهعنوان ادویه پختوپز استفاده کرد.در صنایع و کارخانجات از روغن زیره سیاه برای طعم دادن به داروهای خاص استفاده میشود. همچنین معمولاً بهعنوان اسانس در خمیردندان، صابون و مواد آرایشی نیز مورد استفاده قرار میگیرد