صفحه اصلی دستور غذا ساندویچ کوفته

ساندویچ کوفته

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,863 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,863 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ساندویچ کوفته

ساندویچ کوفته یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک ایده عالی برای زمان هایی که از طعم غذاهای تکراری خسته شده اید و دنبال دستور پخت غذای خاص و بسیار لذیذ می گردید که با همه مزاج ها سازگار باشد. این غذای فوق العاده را به شما پیشنهاد می کنیم شما می توانید در وعده شام و یا نهار این ساندویچ خوشمزه ایتالیایی را میل کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کوفته خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای ساندویچ کوفته

1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 قاشق غذاخوری
2 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری (نرمال)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی ساندویچ کوفته

1
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید و پودر سوخاری، پیاز ، تخم مرغ، فلفل سیاه، نمک، فلفل چیلی، آویشن و زیره را اضافه کنید.
2
پس از خوب ورز دادن، آن را به شکل کوفته های کوچک در بیاورید.
3
کوفته ها را در تابه ای با روغن کم سرخ کنید.
4
فر را روی 180 درجه تنظیم کنید.به کوفته ها پنیر چدار را اضافه کنید و در فر بپزید تا پنیر چدار آب شود.
5
نان را در فر گرم کنید، به آن پوره گوجه فرنگی بمالید، پیازچه را به صورت نگینی خرد کنید و با کوفته سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ساندویچ کوفته ساندویچ کوفته