بکینگ پودر
کالری بکینگ پودر چقدر است؟
بیکینگ پودر نمک اسیدی و نوعی نشاسته خنثی و پودر قلیایی است که بیشتر در کیک پزی و شیرنی پزی، برخی غذا های خمیری و بعضی نان ها استفاده می شود. این پودر با یک عمل شیمیایی باعث آزاد شدن دی اکسید کربن شده که در مدت زمان کوتاه باعث سبک شدن و ور آمدن خمیر می شود همچنین بکینگ پودر تلخ مزه است
بکینگ پودر باعث پف کردن فلافل شده و مدت زمان طبخ آن را کاهش میدهد. کاهش مدت زمانی که این غذا باید در روغن شناور باشد، مانع از خشک شدن فلافل خواهد شد. نکته مهم در استفاده از این محصول استفاده از میزان و اندازه درست آن می باشد. استفاده کم از آن باعث سفت شدن کیک و نان و استفاده بیش از اندازه باعث تلخی کیک می شود
کالری 100 گرم بکینگ پودر 2.4 کالری است
بکینگ پودر
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری بکینگ پودر چقدر است؟
بیکینگ پودر نمک اسیدی و نوعی نشاسته خنثی و پودر قلیایی است که بیشتر در کیک پزی و شیرنی پزی، برخی غذا های خمیری و بعضی نان ها استفاده می شود. این پودر با یک عمل شیمیایی باعث آزاد شدن دی اکسید کربن شده که در مدت زمان کوتاه باعث سبک شدن و ور آمدن خمیر می شود همچنین بکینگ پودر تلخ مزه است
بکینگ پودر باعث پف کردن فلافل شده و مدت زمان طبخ آن را کاهش میدهد. کاهش مدت زمانی که این غذا باید در روغن شناور باشد، مانع از خشک شدن فلافل خواهد شد. نکته مهم در استفاده از این محصول استفاده از میزان و اندازه درست آن می باشد. استفاده کم از آن باعث سفت شدن کیک و نان و استفاده بیش از اندازه باعث تلخی کیک می شود
کالری 100 گرم بکینگ پودر 2.4 کالری است