صفحه اصلی دستور غذا سوفله در قابلمه

سوفله در قابلمه

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,449 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,449 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

نحوه پخت سوفله در قابلمه

امروزه سوفله را به عنوان نوعی کیک معرفی می‌کنند که با کمک فر یا تنور تهیه می‌شود. تهیه اولین سوفله به اوایل قرن هجدهم باز می‌گردد، هنگامی که به عنوان دسری سبک سرو می‌شد. جالب است بدانید که سوفله واژه‌ای فرانسوی و به معنی پف کردن است. سوفله انواع مختلفی داشته و به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود

مواد مورد نیاز برای سوفله در قابلمه

2 قاشق سوپ خوری
نصف لیوان
1 فنجان قهوه (متوسط)
2 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
6 تکه (کوچک)
2 یک قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی سوفله در قابلمه

1
ابتدا تخم مرغ را همراه با شکر با همزن خوب مخلوط کنید.
2
سپس روغن ، شیر ، آردبکینگ پودر و پودر کاکائو را اضافه کنید.
3
تکه های شکلات را نیز اضافه کنید
4
قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید
5
کاسه های سوفله را داخل آب میگذاریم
6
15دقیقه زمان دهید تا بپزد
7
کیک باید قهوه ای طلایی شود
8
در صورت تمایل می توانید روی آن پودر قند بپاشید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوفله کیک دسر