صفحه اصلی دستور غذا کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,808 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,808 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای کوکی کره بادام زمینی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف لیوان
نصف لیوان
4 قاشق سوپ خوری
2 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کوکی کره بادام زمینی

1
شکر، شیر، کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مرتب هم بزنید و چند دقیقه بجوشانید.
2
از روی حرارت بردارید و کره بادام زمینی و عصاره وانیل را اضافه کرده تا کره بادام زمینی ذوب شده و مخلوط یکدست شود.
3
جو را هم زده و خوب مخلوط کنید.
4
مخلوط را قاشق به قاشق روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده شده بریزید.
5
سینی را در یخچال قرار دهید و حدود 30 دقیقه بگذارید خنک شود تا سفت و سفت شود.
6
وقتی آماده سرو شد، شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ پخت جدا کنید.نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوکی کره بادام زمینی کوکی بادام زمینی