صفحه اصلی دستور غذا کوکی های کاوالا

کوکی های کاوالا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

8,044 کالری
15 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

8,044 کالری
15 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوکی های کاوالا

کوکی کاوالا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ترکیه ای است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کاوالا با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کوکی های کاوالا

250 گرم
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد(کوچک)
1 جام (معمولی)
2 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کوکی های کاوالا

1
نصف بادام را در غذاساز درشت خرد کنید، نصف دیگر را با چاقو از وسط نصف کنید
2
تمام بادام ها را در یک تابه بزرگ بریزید و در دمای پایین به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
3
آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید خنک شود.
4
پودر قند و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید
5
کره و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید تا به قوام خمیر برسد.
6
خمیر را روی سطحی گذاشته و به ضخامت 0.5 سانتی متر پهن کنید.
7
با کاترهای هلالی شکل آن را برش بزنید و روی سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.
8
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوکی های کاوالا کوکی