کوکی توت فرنگی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,912 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,912 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوکی توت فرنگی
کوکی توت فرنگی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود. این کوکی خوشمزه هم مانند کیک توت فرنگی علاوه بر اینکه طعم خوشمزه ای دارد، به دلیل دارا بودن ظاهر بسیار شیک می تواند یک گزینه مناسب برای پذیرایی نیز باشد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکی توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوکی توت فرنگی
1 عدد (متوسط)
125 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
5 عدد (بزرگ)
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کوکی توت فرنگی
1
کره، روغن زیتون، شکر، تخم مرغ، عصاره وانیل و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و با دست مخلوط کنید.
2
آرد و آرد ذرت را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد.
3
توت فرنگی های شسته و خشک شده را برش دهید.
4
توت فرنگی ها را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.
5
گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و با دست فشار دهید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.
6
کوکی توت فرنگی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
7
حرارت را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید بعد از فر خارج کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوکی توت فرنگی
کوکی