کوکی بلغور جو دو سر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,146 کالری
10 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,146 کالری
10 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوکی بلغور جو دو سر
برای درست کردن شیرینی خانگی نیازی نیست که چندین ساعت وقت صرف کنید. با این دستور که برایتان آموزش می دهیم می توانیم در عرض نیم ساعت یک شیرینی خانگی درست کنید که بسیار خوشمزه است،با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای کوکی بلغور جو دو سر
125 گرم
1 عدد
4 قاشق سوپ خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کوکی بلغور جو دو سر
1
کره، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید
2
جو دوسر را کم کم به مواد اضافه کنید و غلظت خمیر را بررسی کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که چسبناک نباشد
3
کاسه را در یخچال بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
4
آن را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه گردو جدا کنید و با دست پهن کنید و در سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
5
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
6
بگذارید کمی در فر استراحت کند سپس از فر در بیاورید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوکی بلغور جو دو سر
کوکی