خورش نخود

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,623 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
80 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,623 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
80 دقیقه برای پختن

طرز تهیه خورش نخود

خورش نخود یکی از غذاهای بین المللی می باشد که به سادگی تهیه می شود شما می توانید خورش نخود را با مرغ یا گوشت یا گوشت چرخ کرده تهیه کنید و به همراه برنج سرو کنید. این غذا بسیار مقوی و خوش عطر و بو می باشد و به واسطه داشتن نخود می توانید از خواص نخود نیز بهرمند شوید مانند کاهش وزن، افزایش هضم غذا، بهبود قلب و عروق و کاهش کلسترول از هزاران خواص نخود است. اگر شما گوشت یا مرغ را در این غذا حذف کنید خورش نخود وگان خواهید داشت. حتما نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. با ما همراه باشیدتا خورش نخود را با گوشت به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای خورش نخود

300 گرم
100 گرم
400 گرم
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی خورش نخود

1
نخود را یک شب خیس کنید.
2
یک قابلمه بزرگ را گرم کنید تا خیلی داغ شود. کره، سپس گوشت بره و موسیر را اضافه کنید.
3
نمک بزنید و با حرارت متوسط ​​سرخ کنید و هر از گاهی هم بزنید تا همه تکه های بره کمی قهوه ای شوند. زیاد قهوه ای نکنید این فرآیند تقریباً 15-20 دقیقه طول می کشد.
4
آبگوشت داغ را اضافه کنید و درب آن را ببندید. گوشت را به مدت 1 ساعت بجوشانید.
5
1 لیتر آب را در یک قابلمه جداگانه اضافه کنید و بجوشانید. نخودها را آبکش کنید و در آب جوش بریزید. نخودها را به مدت 30 دقیقه روی حرارت زیاد بجوشانید.
6
نخود پخته شده را آبکش کرده و به گوشت بره پخته شده اضافه کنید.
7
درب آن را ببندید و به آرامی بپزید تا گوشت و نخود نرم شوند.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
خورش نخود نخود