صفحه اصلی دستور غذا اسپرینگ رول

اسپرینگ رول

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,962 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,962 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه اسپرینگ رول

غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند و در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن ریخته می‌شود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیش‌غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است و درست کردن آن هم ساده است.در ادامه با آموزش طرز تهیه اسپرینگ رول با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای اسپرینگ رول

10 عدد
1 جام (معمولی)

مراحل آماده سازی اسپرینگ رول

1
اگر از فیلو منجمد استفاده می کنید، طبق دستورالعمل بسته آن را به آرامی ذوب کنید. 2 ورقه خمیر را روی هم بچینید
2
از وسط لبه کوتاه بالا شروع کنید، به صورت مورب به گوشه پایین سمت چپ برش دهید.
3
دوباره از همان علامت مرکزی شروع کنید، به صورت مورب به گوشه پایین سمت راست برش دهید. این به شما مثلث می دهد.
4
در یک کاسه ، پنیر را با انگشتان خود خرد کنید. جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
5
یک مثلث از خمیر را بردارید و آن را طوری قرار دهید که انتهای پهن آن در پایین باشد. 1 قاشق غذاخوری پنیر را پخش کنید.
6
قبل از شروع به رول کردن، گوشه های پایین سمت راست و چپ را به سمت مرکز تا کنید تا لبه های فیلینگ را بپوشاند.
7
وقتی به انتها رسیدید، نوک مثلث را با کمی آب خیس کنید و به چرخیدن ادامه دهید. روغن را گرم کنید. چند تکه خمیر را به تابه اضافه کنید و بین آنها فاصله بگذارید تا به هم نچسبند.
8
با استفاده از چنگال، آنها را در حین سرخ کردن به اطراف حرکت دهید تا رنگ یکنواخت تری به دست آورند. وقتی انتهای آنها شروع به قهوه ای شدن کرد، آنها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم بپزد.
9
قبل از سرو، خمیر را روی یک حوله کاغذی قرار دهید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
اسپرینگ رول بورک