صفحه اصلی دستور غذا لوبیا سوخاری

لوبیا سوخاری

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

889 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

889 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه لوبیا سوخاری

لوبیا سبز سوخاری یک غذای گیاهی خاص و ویژه به حساب می آید که طعم و مزه ایی فوق العاده دارد. لوبیا سبز سوخاری را می توانید به تنهایی و به صورت یک عصرانه میل کنید و یا می توانید به عنوان یک غذای جانبی سرو نمایید

مواد مورد نیاز برای لوبیا سوخاری

2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی لوبیا سوخاری

1
لوبیا سبز را بشویید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید و در آب نمک جوشانده و آبکش کنید.
2
پیاز را ریز خرد کنید.
3
با کره روی حرارت ملایم خوب تفت دهید. گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید.
4
بعد از مدتی تفت دادن، تخم مرغ ها را بشکنید و مخلوط کنید.
5
لوبیا آبکش شده را اضافه کنید. نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
6
آن را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن را با گوجه فرنگی و شوید تزیین کنید و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
لوبیا سوخاری لوبیا