لوبیا سوخاری
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده889 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده889 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه لوبیا سوخاری
لوبیا سبز سوخاری یک غذای گیاهی خاص و ویژه به حساب می آید که طعم و مزه ایی فوق العاده دارد. لوبیا سبز سوخاری را می توانید به تنهایی و به صورت یک عصرانه میل کنید و یا می توانید به عنوان یک غذای جانبی سرو نمایید
مواد مورد نیاز برای لوبیا سوخاری
500 گرم
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی لوبیا سوخاری
1
لوبیا سبز را بشویید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید و در آب نمک جوشانده و آبکش کنید.
2
پیاز را ریز خرد کنید.
3
با کره روی حرارت ملایم خوب تفت دهید. گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید.
4
بعد از مدتی تفت دادن، تخم مرغ ها را بشکنید و مخلوط کنید.
5
لوبیا آبکش شده را اضافه کنید. نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
6
آن را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن را با گوجه فرنگی و شوید تزیین کنید و داغ سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
لوبیا سوخاری
لوبیا