صفحه اصلی دستور غذا بورک رشته فرنگی

بورک رشته فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,892 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,892 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک رشته فرنگی

یکی از معروف ترین میان وعده های مردم کشور ترکیه بورک است. بورک با دستورها و مواد متفاوتی تهیه می شود. اما بیشتر مردم ترکیه با سبزیجات آن را تهیه می کنند. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک رشته فرنگی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای بورک رشته فرنگی

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی بورک رشته فرنگی

1
ابتدا رشته ها را در آب نمک فراوان بجوشانید و آبکش کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، کره ذوب شده و شیر را با همزن بزنید.
2
یک ورقه خمیر را روی سینی چرب شده پهن کنید.
3
آن را با مخلوط شیر خیس کنید
4
رشته های پخته شده را به صورت نواری روی خمیر بچینید.
5
پنیر را خرد کرده و روی آن پخش کنید. ورقه خمیر را روی آن بگذارید و با شیر خیس کنید.
6
مابقی مخلوط شیر را روی بورک بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک رشته فرنگی رشته فرنگی بورک