صفحه اصلی دستور غذا بورک رشته فرنگی

بورک رشته فرنگی

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

3,892 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

3,892 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای بورک رشته فرنگی

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی بورک رشته فرنگی

1
رشته ها را در آب نمک فراوان بجوشانید و آبکش کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، کره ذوب شده و شیر را با همزن بزنید.
2
یک ورقه خمیر را روی سینی چرب شده پهن کنید.
3
آن را با مخلوط شیر خیس کنید، نصف ورقه خمیر را روی آن پهن کنید و دوباره با مخلوط شیر خیس کنید.
4
رشته های پخته شده را کنار هم به صورت نواری روی خمیر بچینید.
5
پنیر را خرد کرده و روی آن پخش کنید. نصف ورقه خمیر را بگذارید و با شیر خیس کنید.
6
مابقی مخلوط شیر را روی بورک بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک رشته فرنگی رشته فرنگی بورک