دسر آلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,681 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,681 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر آلو

دسر آلو زیبایی خاصی دارد و همچنین طعم آن نیز عالی میباشد و برای خیلی ها بسیار محبوب و دوست داشتنی خواهد بود. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر آلو با ما همراه باشید. 

مواد مورد نیاز برای دسر آلو

10 عدد (متوسط)
12 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
12 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی دسر آلو

1
ابتدا آلوها را بشویید. برش بزنید و دانه ها را بردارید.
2
شکر و دارچین را در ظرفی مخلوط کرده، بادام ها را در این مخلوط بپوشانید
3
سه ورقه آلو را در وسط شیرینی پفکی قرار دهید. انتهای مخالف را به هم وصل کرده و به صورت دسته ای ببندیدو روی آن بادام قرار دهید
4
شیرینی ها را روی سینی فر بچینید و روی آن را زرده تخم مرغ زده شده بمالید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. وقتی خنک شد سرو کنید.

توضیحات

آلو خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و بهبود دهنده حافظه دارد. حاوی فنول‌ها به ویژه آنتوسیانین است که مصرف آن باعث بهبود عملکرد شناختی، سلامت استخوان‌ها و عملکرد بهتر قلب می‌شود. این میوه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل خوردن آن باعث افزایش سطح خون قند خون می‌شود. همچنین به علت فیبر بالایی که دارد، از بسیاری از بیماری‌های روده‌ای مخصوصا سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند. ترکیبات بیواکتیو مختلف موجود در این میوه شامل سوربیتول، اسید کوئینیک، پتاسیم و برن باعث کاهش احتمال ابتلا به دیابت می‌شود. همچنین  این میوه سطح سرم ادیپونکتین را افزایش می‌دهد که هورمونی است که سطح قند خون را تنظیم می‌نماید. فیبر موجود در این میوه نیز جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد و در درمان دیابت اثرگذار است.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر آلو آلو