پودینگ پنیر و کرم کارامل
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,786 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,786 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پودینگ پنیر و کرم کارامل
پودینگ پنیر و کرم کارامل طعمی فوق العاده و بافتی نرم دارد .این پودینگ بصورت تک نفره تهیه می شود و برای دورهمی ها و مهمانی ها بسیار مناسب است .در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ پنیر و کرم کارامل با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای پودینگ پنیر و کرم کارامل
500 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
7 قاشق سوپ خوری
1 بسته
4 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
مراحل آماده سازی پودینگ پنیر و کرم کارامل
1
ابتدا تمشک ها را بشویید و آبکش کنید و در کاسه های سرو بریزید.
2
خامه ، خامه فرم گرفته، پنیر خامه ای و پودر قند را در یک کاسه بریزید. به آرامی مخلوط کنید تا کرم یکدستی به دست آید.
3
خامه آماده شده را روی تمشک ها بریزید. آنها را با احتیاط با پشت قاشق صاف کنید. کاسه ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید 12 ساعت بماند.
4
وقتی می خواهید سرو کنید، شکر را در یک تابه تفلون کوچک بریزید.
5
با هم زدن مداوم روی حرارت ملایم آن را به کارامل تبدیل کنید.
6
وقتی کمی خنک شد آن را روی کاسه ها بریزید. بعد از سرد شدن سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پودینگ پنیر و کرم کارامل
پودینگ پنیر
کارامل
پنیر
پودینگ