پیتا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,979 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,979 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پیتا

همه ما برای یک‌بار هم که شده اسم نان پیتا را شنیده‌ایم، اما شاید هیچ‌وقت به فکر تهیه آن نیفتاده باشیم. چرا که احتمالا درست‌کردن یک نان آن هم در منزل را کاری غیرممکن می‌دانیم. در این مطلب می‌خواهیم تفکر شما را در مورد تهیه این نان به طور کامل تغییر دهیم. مطمئنا با یک‌بار چشیدن طعم بی‌نظیر آن در غذا‌های مختلف، جزء طرف‌داران پروپا قرصش خواهید شد.

مواد مورد نیاز برای پیتا

4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
10 تکه (متوسط)
1 قاشق چای خوری
200 گرم

مراحل آماده سازی پیتا

1
پنیر سفید، چدار رنده شده، مارگارین و تخم مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
2
از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردارید، دستتان را در روغن آغشته کنید و روی سطحی پهن کنید.
3
یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را داخل خمیر بریزید و خمیر را به شکل قایق در آورید. دو سر خمیر را محکم فشار دهید.
4
آنها را در سینی چرب شده قرار دهید و روی آنها روغن بمالید. بگذارید 15 دقیقه بماند.
5
سپس پیتاها را در فر با دمای 175 درجه بپزید تا صورتی شوند.نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پیتا نان