صفحه اصلی مواد غذایی مارگارین

مارگارین

کالری مارگارین چقدر است؟

مارگارین
مارگارین
(260 gr)
450 کالری

کالری مارگارین چقدر است؟

مارگارین یک کره گیاهی فرآوری شده است که طعم و مزه آن شبیه کره است. این ترکیب یک جایگزین مناسب برای کره است که برای قلب مفید است. انواع مدرن مارگارین از روغن های گیاهی تهیه می شوند که حاوی چربی های اشباع نشده چندگانه هستند که می تواند کلسترول بد را کاهش دهد. از آنجا که روغن های گیاهی اغلب در دمای اتاق مایع هستند دانشمندان با تغییر ساختار شیمیایی مارگارین آن را به جامد تبدیل کرده اند.مارگارین برای تهیه سس ها،  کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. کره طبیعی به عنوان یک منبع غلیظ از چربی شیر بیشتر از چربی اشباع تشکیل شده است و به دلیل اینکه مصرف زیاد چربی اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است مقامات بهداشت عمومی توصیه می کنند که مردم مصرف کره خود را محدود کنند.این ترکیب علاوه بر روغن های گیاهی هیدروژنه یا استریفیه ممکن است حاوی چندین ماده افزودنی غذایی از جمله امولسیون کننده ها و مواد رنگی نیز باشد

کالری 100 گرم مارگارین 713 کالری است

فواید مصرف مارگارین

بحث در مورد سالم تر بودن مارگارین یا کره یک بحث مداوم است. به نظر می رسد هر دو محصول مزایا و معایبی برای سلامتی دارند. کره یک فرآورده لبنی است که تولیدکنندگان با جدا کردن خامه یا شیر آن را تولید می کنند تا اجزای جامد را از مایع جدا کنند. مردم معمولاً از کره در پخت و پز و مصرف به عنوان صبحانه استفاده می کنند.مارگارین جایگزین کره است و تولیدکنندگان مارگارین را از روغن های گیاهی مانند روغن کانولا ، روغن میوه خرما و روغن سویا تهیه می کنند.اگرچه کره و مارگارین اجزای مختلفی دارند ولی هر دو می توانند حاوی مقادیر زیادی چربی های مختلف باشند. طبق مقاله  منتشر شده در سال ۲۰۱۸ همه چربی ها به سلامتی آسیب نمی رسانند و چربی های اشباع ممکن است به اندازه آنچه محققان فکر می کردند مضر نباشند.همانطور که گفته شد ، مصرف چربی اضافی می تواند با افزایش وزن بدن و خطر چاقی را افزایش دهد. چاقی یک عامل خطر برای بیماری های قلبی است. بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ و میز در جهان هستند

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی مارگارین روغن گیاهی کره
روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان
روغن آووکادو
روغن آووکادو
روغن زیره سیاه
روغن زیره سیاه
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی
مارگارین
مارگارین
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری مارگارین چقدر است؟

مارگارین یک کره گیاهی فرآوری شده است که طعم و مزه آن شبیه کره است. این ترکیب یک جایگزین مناسب برای کره است که برای قلب مفید است. انواع مدرن مارگارین از روغن های گیاهی تهیه می شوند که حاوی چربی های اشباع نشده چندگانه هستند که می تواند کلسترول بد را کاهش دهد. از آنجا که روغن های گیاهی اغلب در دمای اتاق مایع هستند دانشمندان با تغییر ساختار شیمیایی مارگارین آن را به جامد تبدیل کرده اند.مارگارین برای تهیه سس ها،  کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. کره طبیعی به عنوان یک منبع غلیظ از چربی شیر بیشتر از چربی اشباع تشکیل شده است و به دلیل اینکه مصرف زیاد چربی اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است مقامات بهداشت عمومی توصیه می کنند که مردم مصرف کره خود را محدود کنند.این ترکیب علاوه بر روغن های گیاهی هیدروژنه یا استریفیه ممکن است حاوی چندین ماده افزودنی غذایی از جمله امولسیون کننده ها و مواد رنگی نیز باشد

کالری 100 گرم مارگارین 713 کالری است

فواید مصرف مارگارین

بحث در مورد سالم تر بودن مارگارین یا کره یک بحث مداوم است. به نظر می رسد هر دو محصول مزایا و معایبی برای سلامتی دارند. کره یک فرآورده لبنی است که تولیدکنندگان با جدا کردن خامه یا شیر آن را تولید می کنند تا اجزای جامد را از مایع جدا کنند. مردم معمولاً از کره در پخت و پز و مصرف به عنوان صبحانه استفاده می کنند.مارگارین جایگزین کره است و تولیدکنندگان مارگارین را از روغن های گیاهی مانند روغن کانولا ، روغن میوه خرما و روغن سویا تهیه می کنند.اگرچه کره و مارگارین اجزای مختلفی دارند ولی هر دو می توانند حاوی مقادیر زیادی چربی های مختلف باشند. طبق مقاله  منتشر شده در سال ۲۰۱۸ همه چربی ها به سلامتی آسیب نمی رسانند و چربی های اشباع ممکن است به اندازه آنچه محققان فکر می کردند مضر نباشند.همانطور که گفته شد ، مصرف چربی اضافی می تواند با افزایش وزن بدن و خطر چاقی را افزایش دهد. چاقی یک عامل خطر برای بیماری های قلبی است. بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ و میز در جهان هستند

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی مارگارین روغن گیاهی کره
روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان
روغن آووکادو
روغن آووکادو
روغن زیره سیاه
روغن زیره سیاه
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی