بلغور پلو با نخود
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,494 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,494 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بلغور پلو با نخود
.بلغور گندم یکی از فرآورده های گندم بوده که از آن برای تهیه پلو، آش و سوپ استفاده می شود. در ادامه روش درست کردن پلوی بلغور برایتان شرح داده می شود البته با کمی تغییرات؛ این تغییرات شامل اضافه کردن چند نوع سبزیجات تازه و نخود می باشد.
بلغور گندم در حقیقت گندم شکسته و نیمه پخته شده است به همین دلیل مدت زمان پخت آن نسبت به گندم خیلی کمتر می باشد، در آش ها و سوپ ها معمولا بلغور گندم را در مراحل آخر به آن ها اضافه می کنند، و اگر قصد درست کردن پلوی بلغور دارید باید بدانید که به مدت زمان زیادی برای پخت احتیاج ندارد. بلغور گندم طعمی آجیلی داشته، سرشار از فیبر و پروتئین بوده و خواص فراوانی دارد از جمله کاهش دهنده وزن، بهبود دهنده سازوکار دستگاه گوارش، تامین کننده مواد معدنی ضروری بدن است
این غذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. بهتر است بیماران دیابتی بجای برنج، بلغور مصرف کنند. برای مزه دار کردن می توانید از گوجه فرنگی و نخود استفاده کنید.