کتلت گوشت گاو
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,046 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,046 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کتلت گوشت گاو
کتلت نوعی غذا است که می تواند گرم یا سرد ، ساده یا همراه با نان در خانه یا پیک نیک سرو شود. این یک غذای زمان بر است زیرا شما باید تمام زمان پخت و پز را جلوی اجاق گاز بایستید و مراقبت باشید تا آنها نسوزند ، اما ارزش تلاش را دارد. .
مواد مورد نیاز برای کتلت گوشت گاو
1 کیلوگرم
50 گرم
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 فنجان قهوه (بزرگ)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 شاخه
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی کتلت گوشت گاو
1
مارگارین را در یک تابه کوچک آب کنید و از روی حرارت بردارید. سیر له شده، سرکه، شکر گرانول، دارچین، زیره، آبگوشت، آب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
قابلمه را دوباره روی آتش بگذارید و 5-6 دقیقه بجوشانید.
3
فیله گوشت گاو ریز خرد شده و کوبیده شده را در سینی بچینید. مخلوطی که آماده کردید را روی آن بمالید و بگذارید 3 ساعت به این صورت بماند.
4
گریل را با برس روغن کاری کنید. فیله را از دو طرف به طور مساوی بپزید. مخلوط باقیمانده در سینی را دوباره گرم کنید.
5
فیله ها را در بشقاب سرو قرار دهید، مخلوط گرم شده را روی آن ها بریزید و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کتلت گوشت گاو
کتلت