بلغور پلو با سبزیجات
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,262 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,262 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بلغور پلو با سبزیجات
بلغور پلو از آن غذاهایی است که ظاهر سادهای دارد و تا آن را نچشید باورتان نمیشود میتواند اینقدر خوشمزه باشد، حالا تصور کنید این پلوی خوشمزه به جای آب با آب مرغ پخته شود که در این صورت طمعش فوق العاده تر خواهد بود. در ادامه با آموزش طرز تهیه بلغور پلو با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای بلغور پلو با سبزیجات
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
1 عدد
1 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق چای خوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی بلغور پلو با سبزیجات
1
کره یا مارگارین را با روغن در یک تابه آب کنید. پیاز رنده شده را سرخ کنید تا نرم شود اما قهوه ای نشود، حدود 5 دقیقه کافی است.
2
گوجه فرنگی رنده شده و آب و فلفل رنده شده را اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند و مایع آن کم شود.
3
بلغور را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4
نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی، شکر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس درب آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید.
5
بلغور را حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا تمام مایع آن جذب شود. در حالی که در ظرف را پوشانده اید، آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید خنک شود. قبل از سرو آن را به آرامی هم بزنید تا مطمئن شوید که همه مواد به خوبی مخلوط شده اند.
6
هر وعده را با یک تکه فلفل تازه یا کبابی، گوجه فرنگی و مقداری جعفری تازه تزئین کنید. سرو کنید و لذت ببرید
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بلغور پلو با سبزیجات
بلغور پلو