پودینگ برنج
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,079 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده2,079 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پودینگ برنج
پودینگ برنج یک دسر ترکی است که میتوانید آن را به جای میان وعده میل کنید. این دسر در دسته دسرهای مدرن قرار میگیرد و زمان آماده سازی آن کوتاه است اما برای پخت آن باید صبر بیشتری داشته باشید. این دسر را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید. در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ برنج با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای پودینگ برنج
1 جام (معمولی)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی پودینگ برنج
1
ابتدا برنج را بشویید و به اندازه ای آب گرم اضافه کنید تا روی برنج را بپوشاند و بگذارید یک ساعت بماند. پس از شستن و آبکش کردن برنج، آن را در قابلمه بریزید و یک لیوان آب و شیر را به آن اضافه کنید.
2
وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و برنج را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
3
شکر را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از خاموش کردن حرارت، یک ملاقه از مخلوط را رزرو کرده و بقیه را در ظرف های دلخواه بریزید.
4
دو عدد تخم مرغ را با همزن بزنید و وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را با شیر برنجی که رزرو کرده بودید مخلوط کنید و روی پودینگ ها بریزید.
5
کمی آب را در سینی بریزید و ظروف را در سینی بچینید. در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
6
بعد از سرد شدن سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پودینگ برنج
پودینگ