خاگینه

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,480 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,480 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه خاگینه

خاگینه ساده که با نام قیقاناخ هم شناخته می شود یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای خاگینه

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم

مراحل آماده سازی خاگینه

1
تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید. کره را در تابه گرم کنید.
2
تخم مرغ های زده شده را از صافی رد کرده و در روغن داغ بریزید.
3
آن را با چنگال مخلوط کنید تا رشته ای شود. سرخ کنید تا صورتی شود.
4
ملاس، آب و شکر را در یک تابه با هم مخلوط کرده، بجوشانید و روی تخم مرغ های سرخ شده بریزید.
5
وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل با گردو تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
خاگینه