خاگینه
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,480 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,480 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خاگینه
خاگینه ساده که با نام قیقاناخ هم شناخته می شود یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای خاگینه
6 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم
مراحل آماده سازی خاگینه
1
تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید. کره را در تابه گرم کنید.
2
تخم مرغ های زده شده را از صافی رد کرده و در روغن داغ بریزید.
3
آن را با چنگال مخلوط کنید تا رشته ای شود. سرخ کنید تا صورتی شود.
4
ملاس، آب و شکر را در یک تابه با هم مخلوط کرده، بجوشانید و روی تخم مرغ های سرخ شده بریزید.
5
وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل با گردو تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خاگینه