صفحه اصلی دستور غذا بورک بیکن و برنج

بورک بیکن و برنج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,820 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,820 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک بیکن و برنج

بورک یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، بورک بیکن و برنج می تواند یک غذای بسیار شیک و عالی برای مهمانی هایتان باشد .در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک بیکن و برنج با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای بورک بیکن و برنج

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بورک بیکن و برنج

1
ابتدا برش های بیکن را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پنیر را مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه گرم کنید
2
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کرده و در روغن سرخ کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا به غلظت رب گوجه فرنگی برسد.
3
برنج شسته شده را در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید. آن را به سس گوجه فرنگی که آماده کردید اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی خنک شد بیکن و پنیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه گرم کنید.
4
خمیر هزارلا را از وسط نصف کرده و 8 مربع آماده کنید. 4 خمیر را روی سینی فر پهن کنید. قیمه ای که آماده کردید را در وسط خمیر قرار دهید. 4 خمیر دیگر را روی خمیرها بگذارید و لبه ها را خیس کنید و بچسبانید و با دست کمی جمع کنید.
5
با نوک چاقو یک علامت مثبت در وسط بکشید و همانطور که در عکس مشاهده می کنید ،انتهای داخلی را به سمت بیرون تا کنید و با فشار ملایم با انگشتان خود آنها را بچسبانید.
6
زرده تخم مرغ زده شده را روی بورک ها بمالید. آن را در فر قرار دهید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود. گرم یا سرد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک بیکن و برنج بورک بیکن بورک برنج بورک بیکن برنج