صفحه اصلی دستور غذا موس پرتقالی

موس پرتقالی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,022 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,022 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه موس پرتقالی

موس از جمله دسرهای خوش طعم است که روش تهیه آسانی هم دارد، که با استفاده از میوه های گوناگونی تهیه می شود و دارای انواع بسیاری همچون موس لیمویی، موس انار، موس پرتقالی و … می باشد.
موس پرتقالی علاوه بر داشتن طعمی دلچسب، عطری فوق العاده دارد که می توانید آن را به عنوان یک دسر پذیرایی از مهمانان خاص خود انتخاب کنید.در ادامه با آموزش طرز تهیه موس پرتقالی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای موس پرتقالی

2 عدد (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
8 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی موس پرتقالی

1
پرتقال ها را بشویید و خشک کنید و از وسط نصف کنید. پوست نصف پرتقال را رنده کنید. آب پرتقال ها را بگیرید.
2
زردآلوهای خشک را بشویید، با دستمال خشک کنید و در غذاساز خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال و پوست پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید. پوره را در یک کاسه بزرگ بریزید.
3
سه قاشق غذاخوری آب پرتقال را در یک کاسه کوچک بریزید و آن را بدون جوشیدن گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. این مخلوط ژله ای را به ماست زده شده اضافه کنید و مخلوط کنید. بگذارید حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت کند.
4
پوره زردآلو را به دسری که آماده کردید اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید و در کاسه های سرو تقسیم کنید. پوست پرتقال را به نوارهای نازک برش دهید. با این نوارها پاپیون درست کنید و روی موس ها را تزئین کنید. در صورت تمایل با بیسکویت ساده سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
موس پرتقالی مموس پرتقال